tiistai 11. joulukuuta 2012

Luukku 11

Muistan tällaisenkin haasteen joskus olleen, jonka toteutan nyt osana joulukalenteriani. Eli, esittele paikka, jossa luet! Tässähän se.
Etsi kuvasta Tahvo. Tuntomerkit: apaattinen pallura tuuhealla hännällä varustettuna.
Useimmiten luen sängyssä ennen nukkumaanmenoa. Myös bussissa silloin tällöin, sohvakin toimii joskus. En ole kovin pitkän tuokion lukija. Luen muutaman kymmentä sivua iltaisin, jollei kesken ole joku tajuttoman koukuttava kirja, jota ei voi laskea käsistään edes jääkaappikäynnin ajaksi. Useimmiten töistä tultuani päätän lukea ennen sänkyyn talsimista, mutta aina tulee jotain. Poikaystävä soittaa armeijasta, tulee datailtua tietokoneella, telkkarista tulee salkkareiden lisäksi muukin ohjelma, saatan lähteä baariin (ups).

Olemme juuri hankkineet tuon sängynpäädyn ja ihanan seinätarran :) Pitäisi keksiä vain vielä miten asettelee tuohon kirjoja ja mitä kirjoja. Lukujonossa seuraavia olevia? Omia suosikkikirjoja? En kuitenkaan halua tuota päätyä täyteen kirjoja...  Jotain koriste-esineitäkin olisi kiva saada tuohon. Enkelikellon olen nyt vain siirtänyt siihen niiksi ajoiksi, kun sitä ei polteta näin joulunaikaan. (Itsenäisyyspäivänä poltin sitä olohuoneessa ja olipa siinä tunnelmaa kerrakseen (: Olisin voinut tuijotella sitä pitkänkin aikaa)

Missä sinä luet? 

P.S. Teitä lukijoita on nyt 100! Suuri kiitos teille jokaiselle, että olette kiinnostuneita blogistani :) Lupailemaani arvontaa luvassa vielä tällä viikolla.

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen lukunurkkaus. Minä pistäisin tuohon sängyn päätyyn varmaan seuraavaksi lukuvuoroon tulevia kirjoja, ettei pääsisi kerääntymään turhaan pölyä ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa viihtyisän näköinen lukusoppi sinulla! Tuossa seinätarrassa on aivan ihana teksti!

  Kyllä minäkin mieluiten sängyssäni luen. Ja kaikkein nautinnollisinta lukeminen on silloin, kun huoneeni on siisti ja kaunis, lisäksi iltavalaistus on plussaa. Harvoin kuitenkaan luen aivan ennen nukkumaanmenoa sängyssäni, yleensä aikaisemmin illalla. Vapaapäivien aamut on mukava aloittaa sängyssä lojuen, hyvä romaani kainalossa.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen lukusoppi :) Onko pääty kenties Ikean Brimnes?

  VastaaPoista
 4. Katri, Luulen myös että se voisi olla hyvä idea (: Tulee säännöllisesti järjesteltyä kirjoja :D

  Anna J, Kiitos! ( Et voi uskoa, miten vaikeaa tuon tarran kiinnittäminen oli.. Yllätys oli lievästi sanottuna turhauttava, kun tajusin, että jokainen kirjan siirretään erikseen....)
  Aamulukemista sängyssä minunkin pitäisi kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. En malta olla kommentoimatta; meillä on Tahvon kanssa samaa sarjaa oleva Rouva Siili ja eilen ostin seinätarran! Sentään eri tekstillä :)

  VastaaPoista
 6. Villasukka, Sehän se taitaa olla!

  Annika K, Joo huomasinkin viime arvontasi kuvassa Rouva Siilin! Ihan huippuja..

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)