keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukku 12

Jatketaanpa taas lempikirjojen parissa :) Lyhyesti ja ytimekkäästi.
Annin lempikirjat 11-12-vuotiaana

-  Marja-Leena Tiainen - Rakas Mikael. Tätä kirjaa suositteli moni ystäväni ja kyllä, se oli merkillisen koskettava kirja. Voisin suositella nuorille luettavaksi!

- Louise Rennison - Kissanpäiviä ja jumalaisia jätkiä. Myöhemmällä iällä muutkin saman sarjan eli Georgia Nicolsonin päiväkirjat alkoivat kiinnostaa. Todella hauska kirja, josta pidin vuosi vuodelta aina vain enemmän.

- Annika Thor - Totuus vai tehtävä. Tämä kirja oli aika karu kirja nuorten tyttöjen kaksinaamaisuudesta ja kiusaamisesta. Pidin kirjaa kuitenkin vain yhtenä elävänä esimerkkinä lasten ilkeydestä.

- R. L. Stine - Nightmare room -sarja. Goosebumpsejakin tuli luettua, mutta enemmän tätä. Jännittäviä ja nopealukuisia kirjoja. Yksi suosikeistani oli Kirottu tyttö.


3 kommenttia:

 1. Enpä ollutkaan muistanut tuota Totuutta vai tehtävää aikoihin! Tätä lukiessa muistin, kuinka se oli meidän luokassa kutosella suurinta huutoa. Kaikki luki sen, ja totta kai minäkin sitten. Oli se kyllä kamala :(

  Minä luin Stineltä taas enemmän Goosebumpseja, oli ne niin karmivia ;) ja sopivan helppolukuisia, kerrankin jäin koukkuun ja luin heti koulun jälkeen parin tunnin ajan pelkkiä niitä. Nightmare Roomeja luin vaan yläasteella pari, mutta en tykännyt niistä jotenkin yhtä paljon.

  VastaaPoista
 2. Oi, luin Rakkaan Mikaelin yläasteella äikäntuntia varten. Ainakin silloin n. 14-vuotiaana tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 3. Tohveli, Joo on kyllä kumma, että Nightmare roomeissa ja Goosebumpseissa oli jotain eroa, mutta mitä?

  Reta, Varmasti menee kyllä vanhemmillekin :) Itse olin kai hiukan pikkuvanha ja luin vanhemmille tarkoitettuja kirjoja ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)