maanantai 17. joulukuuta 2012

Luukku 17: Arvonta!

Näin viikkoa ennen joulua haluan järjestää teille arvonnan 100 lukijan rajan ylittymisen vuoksi! Kiitos teille <3 Kirjoista bloggaaminen on ihanaa, mutta vielä ihanampaa on saada kiva kommentti omaan kirja-arvosteluun.

Arvonnassa on hyvin selkeät säännöt:
- Saat yhden arvan olemalla rekisteröitynyt Blogger-lukijani JA kommentoimalla tähän postaukseen. Mikäli et "virallinen" lukija vielä ole, voit helposti liittyä oikeasta sivupalkista.

- Saat toisen arvan kertomalla minulle kirjasta mitä EI kannata lukea ja miksi. (Toki myös hyviä kirjoja saa aina suositella ;))

-Ilmoita kuinka monella arvalla osallistut.


- Arvon 20 euron lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan. Ja arvon vain yhden voittajan :)

-Osallistumisaika loppuu 31.12.2012 klo 18. Sen jälkeen tulleita kommentteja ei siis oteta huomioon. Pyrin ilmoittamaan voittajan 1. päivä tammikuuta.

Tasapuolisesti kaikille arpaonnea!

24 kommenttia:

 1. Mukana ollaan ja kahdella tietysti ;) Pistit kyllä pahan, mitä ei kannata lukea... Sinun ei kannata lukea mitään Johan Theorinilta. Miksei? Hän mullistaa maailmasi ja tekee siitä kammottavan kauniin. Saa seuraavaksi luettavat kirjat tuntumaan latteilta.

  VastaaPoista
 2. Onnea satasesta! Vaikean kysymyksen heitit. Minulle kökkö lukukokemus oli Qiu Xiaolongin Kahden kaupungin tarina. Kyseinen dekkari ei kyllä yhtään iskenyt (lähinnä hymyilytti korniudessaan). Toisaalta siitä ovat jotkut pitäneetkin. Kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea satasesta ihanalle blogillesi :)

  Osallistun kahdella arvalla. Oletkohan lukenut Mathias Malzieun Sydämen mekaniikkaa? Ei kannata. Koin vain myötähäpeää sitä lukiessani, sillä vertauskuvat olivat jotain niin kamalaa. Tosin jotkut ovat kirjasta pitäneetkin, mutta en usko, että maailmasi kaatuu, jos et tätä lue :D

  VastaaPoista
 4. Onnea lukuisista lukijoista! :)
  En suosittele Fifty Shadesia, sillä se on ihan hirveän huono. Tarkempi analyysi löytyy blogistani ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea Anni :)! Tässä kun selainen viime vuoden luettujani, niiden perusteella totean, että älä lue Rautasydäntä. Se oli huono. Nyt minä siis osallistun kahdella!

  VastaaPoista
 6. Onnea sadasta.

  Jos et ole lukenut Vampyyripäiväkirjoja (L.J.Smithin), niin en suosittele. Jeesus millaista kuraa. Tv-sarjana vielä menee viihteenä, mutta kirjana......... ei.

  Niin ja kahdella mukana!

  VastaaPoista
 7. Kahdella mukana.

  Et kirjoittamasi perusteella pitänyt M. Kunderan OSK:stä, joten Milan K:n Tietämättömyyttä en voine suositella luettavaksi.

  VastaaPoista
 8. Tämä on hurjan vaikea... Mitä kirjaa ei missään nimessä kannata lukea? Hmm. Älä koskaan lue Harry Pottereita. Ne saavat sinut ajattelemaan kaikkea ihmeellistä ja pahoittamaan mielesi siitä, että ne kivat loitsut eivät toimikaan oikeassa maailmassa.

  Kahdella arvalla tosiaan osallistun. :)Onnea satasen täyttymisestä!

  VastaaPoista
 9. Onnea satasesta :)

  Tämän vuoden huonoin lukukokemukseni on ollut Maija Haaviston Marian ilmestyskirja. Tämä on kuitenkin hyvin subjektiivinen mielipide, monet ovat kirjasta tykänneet!

  Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 10. Jee, kivaa, arvonta! Onnittelut satasen täyttymisestä!

  Osallistun kahdella arvalla.

  En muista lukeneeni mitää oikeasti huonoja kirjoja. Niinpä annan sinulle kyseenalaisen neuvon olla lukematta mitään liian ihania kirjoja, kuten Montgomeryn Anna-kirjoja, sillä niiden jälkeen tulee niin tuskainen olo, kun tajuaa, ettei oma elämä ole puoliksikaan niin ihanaa ja kaunista!

  VastaaPoista
 11. Onnea lukijoiden johdosta! Arvonnassa mukana kahdella arvalla :)

  Minulle tämä oli helppo kysymys. Minusta kenenkään ei tuli lukea Minna Canthia. Oli kuinka taitava ja merkittävä kirjailija tahansa, niin raivoksi pistää kun vain ajattelenkin Lehtori Hellmanin vaimoa. Hahmot ovat ärsyttävääkin ärsyttävämpiä ja yhteiskunta kuvattu niin susirumaksi, että hahmojen kamalista ajatusmaailmoista huolimatta säälin heitä sydemäni pohjasta. Jos tekee mieli vihata koko maailmaa niin Lehtori Hellmanin vaimo antaa mukavasti potkua, mutta muuten hyi olkoon.

  VastaaPoista
 12. Onnittelut rajan ylittämisestä ja kaksi arpaa, kiitos!

  Hmm, ei meinaa millään tulla mieleen mitään huonoa kirjaa, nykyään jätän aina sellaiset heti kesken eikä niistä jää mitään tilastomerkintöjä... Ei-suositukseni olkoon Mårten Westön novellikokoelma Eräänlaista lämpöä. Se ei suinkaan ollut huono, mutta osa tarinoista oli jotenkin niin ahdistavia, että mieluummin olisin ehkä jättänyt lukematta.

  VastaaPoista
 13. Onnea satasesta!

  Arvontavoitto on niin houkutteleva, että pakko osallistua kahdella, vaikka kysyit vaikeita ;) No, sanotaanko, että en nyt ainakaan ihan kamalan lämpimästi suosittele sellaista klassikkoa kuin Fieldingin Tom Jones, sillä se on pituuteensa nähden kohtuuttoman tylsä ;)

  VastaaPoista
 14. Pakkohan tässä on kommentoida :)
  Blogisi on muuten tosi kiva! Olen aika uusi lukija, mutta olen jo tottunut mukavaan kirjoitustyyliisi ja saanut hyviä uusia lukuvinkkejä, kiitos siitä!:)

  VastaaPoista
 15. Onneaonnea! Ja kahdella minäkin mukana. :)

  Hmm... Kirja, jota ei kannata lukea. Ensin pohdin Philip Pullmanin Kultaista kompanssia, jonka lukeminen vei pitkään ja oli tylsää, mutta päädyin Maarit Verrosen Yksinäiseen vuoreen.
  Luin kirjan joskus kouluun liittyen, eli se oli siis myös kunnon pakkopullaa.
  Kirjasta kertoo paljon se, etten juuri muista, mitä siinä tapahtui. Sen kyllä muistan, että tarina oli todella kummallinen ja paikkojen kuvailua oli minun makuuni aivan liikaa. Tuon kirjan jälkeen en ole ainakaan tähän mennessä halunnut tarttua Maarit Verrosen kirjoihin.

  VastaaPoista
 16. Onnea satasen rajapyykin saavuttamisesta. :) Olen kahdella arvalla mukana.

  Mitä ei kannata ikinä ikinä lukea: Henrik Ibsenin Peer Gynt tulee ekana mieleen, sillä sain sen juuri päätökseen. En ymmärtänyt siitä mitään eli en saanut siitä mitään irti. :D Toinen ei-suositeltava on Antti Tuurin Rata. Siinä ei muuta tehdä kuin hiihdetä ja hiihdetä ja lukijakin jäätyy hahmojen mukana: tosin kesällä se voi helteellä mukavasti viilentää.

  VastaaPoista
 17. Onnea satasesta, hieno ja ansaittu lukijamäärä!

  Pysy kaukana Elina Tiilikan Punaisesta mekosta ja Kira Poutasen Rakkautta on the rocksista. Molemmat melkoista ajanhukkaa ainakin minun mielestäni. :)

  VastaaPoista
 18. Onnea satasesta! Kahdella arvalla minäkin mukana, ja suosittelisin että et lue Kristina Carlsonin Herra Darwinin puutarhuria. Minä luulen että se ei ole sinun kirjasi :D.

  VastaaPoista
 19. Onnea satasesta! Kahdella arvalla ollaan mukana. :)

  En suosittele sinua lukemaan Milla Keräsen Sisilian ruusua, ihan surkea kirja. Aivan ajan hukkaa, historiallisia rakkaustarinoita löytyy sata kertaa parempiakin.

  VastaaPoista
 20. Onnea satasesta♥

  Älä ikinä lue Tatiana de Rosnayn Mokkaa! En kyllä ehtinyt tsekata ettet vaan...;-) Luin kirjaa aika pitkälle ja kärsin syvästä myötähäpeästä, kunnes tajusin, että aikani on liian kallista moiselle kirjalle.

  Sen sijaan: Lue Linn Ullmannin Aarteemme kallis, Herman Kochin Illallinen ja jos kaipaat haasteita lue Alan Hollinghurstin Vieraan lapsi.

  Olen mukana kahdella.

  VastaaPoista
 21. Kahdella mukaan! :)

  En voi suositella Alexandra Salmelan teosta "27 eli kuolema tekee taiteilijan". Se oli minusta vaan tylsä ja lapsellinen (vaikka lapsellisista jutuista joskus tykkään niin minulle väärällä tavalla lapsellinen:D) ja no, en muista siitä juuri mitään niin ei se kovin hyvin mieleenkään jäänyt. Muistan vaan, etten tykännyt juurikaan.

  VastaaPoista
 22. Heh, hauska kysymys. Älyttömän montaa huonoa kirjaa en keksi, joten täytyy kai olla iloinen siitä, että yleensä onnistuu valitsemaan lukupinoonsa vain keskinkertaisi/hyviä kirjoja. Uskoisin kuitenkin, että sinun aikasi menisi hukkaan lukemalla Korhosen Kirjastovirkailijan päivä, joten suosittelen ohittamaan kyseisen kirjan kirjastossa;)

  Osallistun arvontaan kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana..
  Mietin pitkään, että mikähän se ois semmonen kirja mitä ei kannata lukea..
  Olen jokusia Reijo Mäen kirjoja lukenut ja tykännyt, mutta Lännenmies oli suuuuri pettymys. Kesken jäi.
  Toinen minkä suosittelen kiertämään, on Irvine Welshin Paska.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)