keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Luukku 19

Onko joululahjat vielä hankkimatta? Kokosin alle muutaman esimerkin, joista varmasti moni ilahtuisi.
- Vain elämää -cd. En tiedä ketään joka ei olisi rakastunut tuohon sarjaan. Ostin tämän levyn omille vanhemmilleni pikkujoululahjaksi ja mielissään olivat :)

- Vares -elokuvat ja -kirjat. Toimii kyllä melkeenpä kaikille! Viimeisimmät elokuvat eivät olleet yhtä hyviä kuin esimerkiksi Pahan suudelma tai Huhtikuun tytöt, mutta kyllä niitä nyt katselee! ( anttireinianttireinianttireinianttireini). Kirjat sopivat myös henkilölle, joka ei tavallisesti lue paljoa.

- SodaStream tai muu ihmeellinen elektroniikkalaite. Jouluisin on kiva saada tavaroita, joita ei välttämättä itse raaskisi ostaa. Oli se sitten virvoitusjuomien valmistaja, jäätelökone ja erilaisia kahveja väsäävä häkkyrä.

- Itse tehdyt ja koristellut herkut! Kuvassa minun luomuksiani muutaman vuoden takaa.

- Sarjakuva-albumi. Itse olen (edelleen) kummallisen mieltynyt Kirjaston kissoihin ja meille ei enää edes tule Turun Sanomia, josta sitä tulisi päivittäin luettua. Ihana olisi itse tehty sarjakuva-albumi lehdestä leikatuista sarjiksista.

Oletko sinä ostanut jo kaikki joululahjat?

Kuva, kuva ja kuva.

3 kommenttia:

 1. Olen ostanut ja paketoinutkin osan!
  Äiti ja mummi saa jouluherkkuja. Kavereille ostin vähän suklaata ja mukaan liitän molemmille vielä jotain henkilökohtaista. Anoppi saa kauneudenhoitotuotteita, appiukolle ostin hyvää partavettä ja miehen sisko saa myös kauneudenhoitotuotteita. Miehen siskon lapset saavat legoja.
  Ja mies kirjan, boksereita, hupparin, partajuttuja, kalenterin ja gym stickin. Ja saatoin unohtaa jotakin vielä.
  Tykkään lahjoa. :D

  VastaaPoista
 2. Taidan olla vähän nirso, mutta minua näistä lahjoista ilahduttaisi lähinnä kaksi alinta. Tosin herkkujen täytyisi olla pitkäikäisiä ja ruokavaliooni sopivia ;) jouluna kun pöydässä on sen verran apetta, että ei ihan heti tarvitse kyllä lahjasuklaita syödä. Tosin tänään sain lahjaksi saaristolaislimppua ja glögiä, ja ne varmasti uppoavat jo ennen aattoa :D

  Vares ei kiinnosta minua kyllä yhtään ja kaikki "turha" elektroniikkakaan ei miellytä. Eri asia jos saisi sen sauvasekoittimen, josta haaveilen. Vain elämää oli ihan hyvä, mutta ehkä cd:tä en kuitenkaan kaipaisi :D

  Kuulostapa vaateliaalta. Totuus on, että jokainen lahja ilahduttaa, mutta jos itse saisi valita, niin näistä ottaisin kyllä herkut ja sarjikset 8)

  Ps. Tämän postauksen kuva menee jotenkin hassusti tuonne sivupalkin tekstien alle.

  VastaaPoista
 3. Riina, Ei voi olla liian ajoissa lahjojen suhteen ;) Miehelle on näköjään luvassa ainakin kunnon saalis!

  Katri, Makuja on monenlaisia, kuten lahjojakin. Yritin koota muutamia esimerkkejä, jotka ovat mahdollisimman erilaisia, joista olisi iloa sekä tyttöystävälle, mummille että veljelle.
  Kuka haluaa turhemman vekottimen keittiöön, kuka käytännöllisen sauvasekoittimen, en tiedä, mutta toivottavasti lahjan oikea antaja tietää :)

  Huh, tämä oli ajastettu postaus, joten hyvä että vinkkasit! Taisi olla liian suuri kuva.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)