maanantai 24. joulukuuta 2012

Luukku 24

Anni ja Tahvo toivottavat kaikille blogin lukijoille oikein rauhallista ja ihanaa joulua!

Jos jostain syystä alkaa kinkun natustelu, sukulaisten kanssa juttelu ja pakolliset lautapelit kyllästyttää, kokeile jotain näistä:
- Tarjoudu lakkaamaan serkkutytön kynnet. Kokeilkaa talvisia koristeita.
- Pihistä isän ristikko- / sudokulehti ja harjoittele niiden tekoa.
- Jimiltä tulee seitsemän jälkeen Los Angelesin tatuointitarinat. Aloin sattumalta seurata ohjelmaa maanantaina (vai tiistaina) ja jäin koukkuun! Toki tatuointitarinatkin ovat mielenkiintoisia, mutta lisäksi liikkeessä on ollut paljon draamaa uuden sopeutumattoman liikkeenhoitajan vuoksi.
- Kokeile valokuvaamisen sijaan tallentaa ihania asetelmia ja tunnelmia muistiin piirtämällä.
- Äitini suosikkipeli jouluisin on muistipeli joulukorteilla. Asetetaan pöydälle järjestykseen taloon tulleet joulukortit, tarkkaillaan ryhmässä kortteja hetki. Sitten muut laittavat silmänsä kiinni ja yksi ottaa minkä tahansa kortin pois. Muiden tehtävä on sitten muistaa mikä kortti puuttuu ja kuvailla kortti mahdollisimman tarkoin. Esimerkiksi useimmiten vastaus "joulupukki" ei kelpaa, sillä muissakin korteissa esiintyy melko varmasti pukki. Sen sijaan vastaus " joulupukki kissa sylissä takkatulen ääressä" on hyväksyttävä. Oikein arvannut (huutaminen tässä pelissä ei ole avainsana, se joka sanaisen arkkunsa ensimmäiseksi on avannut, saa jatkaa kunnes hän alkaa miettiä tarkentavaa vastausta) saa kortin itselleen. Seuraavaksi kortin ottaa pöydästä ringissä seuraava. Eniten kortteja kerännyt voittaa.

Mitä tekemistä te keksitte välipäiville?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)