tiistai 1. tammikuuta 2013

Arvonnan tulokset ja pari ajatusta vuodenvaihteesta

 Järjestämäni arvonta päättyi eilen. Kiitos kaikille osallistuneille, teillä oli oikein hyviä vinkkejä huonoista kirjoista ja vähemmän huonoista ;) Voittaja arvottiin karvahatusta. Ja voittaja on.....
Voiton nappasi tällä kertaa Anna J Matkalla Mikä-Mikä-Maahan -blogista. Paljon onnea Annalle! Olisitko ystävällinen ja laittaisit mahdollisimman pian s-postilla minulle yhteystietosi, niin saadaan lahjakortti postiin :)

Moni näin vuoden vaihtumisen jälkeen ilmoittautunut yhteen sun toiseen haasteeseen, mutta minä vielä harkitsen, olisiko minulla aikaa uusiin ulottuvuuksiin :) Finlandia-voittajien haaste jatkuu edelleen ja lisäksi liityin Goodreadsiin! Sivupalkista näet vuoden 2013 Reading Challengeni :) Osa onkin laittanut hauskan näköisiä tilastoja esille, joita on mielestäni mielenkiintoista tarkastella, mutta se jäi nyt omalta osalta tekemättä.
Yhä useammalle uusi vuosi tarkoittaa uusia kujeita, uutta alkua ja uusia lupauksia. Vuoden vaihtumista ei saa missään tapauksessa "juhlia" yksin ja lisäksi pitäisi summata sosiaalisessa mediassa kuinka huippu vuosi nyt on ollut ja kylkiäiseksi Instagram-kuva siideritölkistä. En tuomitse kenenkään uudenvuoden viettoa (koska varmasti monella on ollut tänään vapaata, joten eilinen on ollut otollista aikaa juhlia), mutta omalla kohdalla tuntuu erittäin väkinäiseltä mennä ulos hytisemään märkään, katselemaan kuinka satoja euroja räjähtää taivaan tuuliin ja pienempiä papatteja heitetään toisia ihmisiä päin ja iloitsemaan uuden ajanjakson alkua. Pidän enemmän yllätysjuhlista, joissa muistetaan vaikka kaverin juuri saatua asuntoa, uutta lemmikkieläintä, vuosipäiviä tai työpaikan saantia. Niissä tunnen ilon olevan aitoa.


Vai onko kenenkään mieli ja pöytä oikeasti puhdistunut edellisen yön aikana? Minun ei.

7 kommenttia:

 1. Jee, lisäsin sut kaveriksi Goodreadsissa! :)

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä tuosta uudenvuoden vietosta, mieluummin pistän sen viisikymppisen vaikka kirjoihin (tosiaankin!) kuin poksauttelen taivaalle.. Ikkunasta näkee ihan tarpeeksi tulitteita, ei tarvii itse ostaa ;) Noh, kyllä isä tänä vuonna osti muutamalla eurolla jonkun, mutta onneksi ei enempää ostettu. Olihan se ihan jännä katsoa, mutta ihan turhaa rahanhukkaa pitemmän päälle.

  Lisäsin kanssa sinut Goodreadsissa kaveriksi!

  VastaaPoista
 3. Yyyh... tämä arvonta on minulta päässyt livahtamaan ohi, mutta hyvää uutta vuotta sitäkin enemmän!

  Käyn ehdottomasti lukemassa kirjadissaukset!

  VastaaPoista
 4. Minäkin lisäsin sinut Doodreads kaverikseni! :)

  VastaaPoista
 5. Jaana ja Katri, Kiva! :)

  tohveli, Ikkunasta tosiaan, niistä tulee kova äänikin :(

  Paula, Äh... Seuraavassa sitten :)

  VastaaPoista
 6. Oi, lahjakortti! Arvonnan voittaja kiittää kauniisti ja laittaa yhteystietonsa hetimiten sähköpostiisi! :)

  VastaaPoista
 7. Anna J, Hienoa, saadaan lahjakortti matkalle ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)