keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Leikkisä 12 h lukumaraton

 Päätin nyt viimeisten lomapäivien kunniaksi pitää itselleni puolikkaan kirjamaratonin! Eli 12 tuntia lukemista :) Haaste alkaa klo 14 (O ou, kello on jo 14.02) ja päättyy klo 02. Olen valinnut ohuita kirjoja matkalle, niin ei ehdi kyllästyminen tulla :) Aloitan Kirjastotarinoista, se on minulla nyt nimittäin jo valmiiksi kesken. Päivittelen tätä postausta päivän mittaan.
Lukukaveri.
klo 17.17 Kirjastotarinoita luettu loppuun sivulta 56 sivulle 139. 83 sivua siis. Kirjoitan arvostelun kirjasta huomenna. Nyt kipaisen kauppaan hakemaan lisää herkkuja!

klo 21.31 Turkka Hautalan Kansalliskirja luettu. 112 sivua, kokonaisuudessaan siis 195 sivua. Kaupassa käyty ja salkkarit katsottu.

klo 22.31 Katsoin Iholla ja leikin Severuksen kanssa. Aloitin Barnesia muutaman sivun, mutta alkaa jo vähän väsyttää.

klo 1.47 Poikaystävä tuli kotiin ja yritimme saada Severuksen silmäkulmasta roskaa. Laitoin häkin taas yöksi kiinni ja sydän melkein pysähtyi kun näin Severuksen tutkimassa jokaista häkin seinämää ja yrittämässä avata hampailla häkin ovea. Lukemisesta ei tullut vain mitään ja aloin oikeasti ITKEÄ, koska tuntui että aiheutin Severukselle pahan mielen. Nyt se loikkii tuolla iloisena ja en ole pystynyt keskittymään enää Barnesiin. Sitä tekee mieli ennemminkin lukea rauhassa.

klo 2.00 Barnesin Kuin jokin päättyisi -kirjaa luettu 30 sivua. Tekee siis yhteensä 225 sivua :) Toivoin pääseväni 300, mutta aina ei voi voittaa :) Hyvät fiilikset jäi!

12 kommenttia:

 1. Hyvää maratonia! Jään innolla seuraamaan mitä luet! :)

  VastaaPoista
 2. ainaskin sulla on ihanat kirjat!

  Mukavaa päästä lukemaan, miten maraton kulki =)

  VastaaPoista
 3. Kani nimeltä Severus? Hauska nimi ja söpö kaveri. :)

  Hyvää maratonia! Olen lukenut pinostasi joka toisen kirjan: tykkäsin varsinkin Winmanista ja Hautalasta, ja olihan tuo Barneskin ihan jees.

  VastaaPoista
 4. Kivaa kirjamaratonia! Minäkin haaveilen, että joskus saisin tämän toteutettua. Kuulostaa kivalta idealta. Ehkä sitten viimeistään kesällä...

  VastaaPoista
 5. Oi, kiinnostava! Onko näitä maratooneja joskus silleen että monet osallistuvat yhtä aikaa, vai järkkäävätkö bloggaajat näitä huvikseen milloin itse haluavat?

  VastaaPoista
 6. Maratoneja järkkäillään silloin kun huvittaa ja sopii, yksilösuorituksia :)
  Mutta kiva oli ja suosittelen.

  Kannustustusta maratonille täältäkin.

  VastaaPoista
 7. Viihtyisää maratonia! Vietin viikko sitten perjantaina 12 tunnin lukumaratonia nuortenkirjoilla, ja hauska kokemus oli.

  Ihana lukukaveri, rapsutukset sille :)

  VastaaPoista
 8. Sara, Kiitos :)

  Mari A, Ensimmäinen ainakin oli ihanan kevyt :)

  Pekka, Jep, ei ollut kani nimeltä Jumala :D Severus Kalkaros on yksi kirjallisuuden suurimpia fanituksiani, täydellinen nimi siis pupulleni :)

  Annami, Tätä on tosiaan hauska kokeilla! 24 tuntia on sitten taas jo aika raju pala, tämä 12 tunnin maraton voi olla helppo aloittaa.

  Reta, Noin juuri kuin hdcanis sanoi :)

  Hdcanis, Kiitos (:

  VastaaPoista
 9. Mie luen kanssa tuota Kani-kirjaa. Vaikuttava, vaikkei ihan niin tajunnanräjäyttävä kuin luulin.

  Hyvää maratonin jatkoa!

  PS. Hieno banneri sulla!

  VastaaPoista
 10. Kani <3 Niin tuo Winmanin kirja kuin sinun Severuskin ;)

  VastaaPoista
 11. Anna Elina, Kiitos :)

  Villasukka, Severus <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)