maanantai 19. elokuuta 2013

Ensimmäinen lomapäivä (ja huippuostos!)

Ensimmäinen loma-aamuni alkoi Severuksen kanssa leikkiessä ja puolen päivän aikaan olin sopinut elokuvatreffit ystäväni kanssa. Salissa oli yksi nainen meidän lisäksemme; rakastan päivänäytöksiä. Katsoimme elokuvan 3096 päivää, joka siis kertoi Natascha Kampuschin sieppauksesta vuonna 1998 ja hänen vankeudestaan yli 8 vuoden ajan. Nataschan kirjoittaman kirjan luin vuonna 2011, siitä lisää täällä. Elokuva ei tehnyt yhtä suurta vaikutusta kuin kirja, mutta olihan se ihan katsottava. Iloinen yllätys oli, että Kampuschin hirveistä kokemuksista huolimatta, elokuva ei sisältänyt väkivallalla mässäilyä, vaan tuntui keskittyvän enemmän mielenliikkeisiin.

Lisäksi kävimme herkuttelemassa Rossossa ja etsiskelimme minulle kauan haluamiani puhelinjohtoja...
 Nimittäin puhelinjohtoponnareita! Ja löytyihän niitä! Name it -nimisestä lastenvaateliikkeestä, kuten monessa blogissa oli sanottukin. Ja nämä ovat aivan loistavia! Pidän hiuksiani usein kiinni, joten niitähän katkeilee ja paljon. Tavallinen ponnari kiristyy usein todella tiukkaan (tai tottakai, jos sen haluaa pysyvän päässä), mutta tämä pysyy hiuksissa helposti kahdella kiepautuksella kierteidensä ansiosta. Kierteiden pitäisi myös säilyttää muotonsa venyttämisestä huolimatta (ei enää nyrkin kokoiseksi venyneitä ponnareita..) Myöskään sileä muovimateriaali ei rasita hiuksen pintakerrosta, sillä muovi ei tunnu aiheuttavan minkäänlaista hankausta hiusta vasten.
 Eivät ne aivan edustuskelpoisia ole, mutta urheillessa, kotona ja lähikauppaostoksilla tulee varmasti käytettyä.

Seuraavaksi lomapäivän ohjelmistossani on lenkki!

13 kommenttia:

 1. Löysin omat puhelinjohtoni Sokoksesta ihan vahingossa. Olin lukenut niistä vain yhdestä blogista ja kun niitä sattui kohdalle, niin päätin kokeilla. Mä oon varmaan masokisti, kun tykkään vetää nuokin useampaan kertaan kuin pari kiepautusta, joten mulla katkeilee varmaan enemmän hiuksia kun normaalisti, kun joudun sähläämään sitä solmua sitten myöhemmin auki :D

  Mutta tykkään tosi paljon siitä miten ne antaa ryhtiä sille ponnarille ja nostaa sitä vähän ylöspäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpahan ainakin sitten tiukalla :D

   Juu tosiaan tuo ryhdikkyys oli myös plussaa! Ja näillä saa ihan näppärästi tehtyä sotkunutturat :)

   Poista
 2. Severus-niminen kissa, en kestä! <3 Pitää ehkä minunkin käydä etsimässä puhelinjohtoja, vaikuttavat niin näppäriltä! Ja ehkäpä noita ei pysty hukkaamaan niin helposti kuin tavallisia, joudun jatkuvasti ostamaan uusia ponnareita, kun hukkaan niitä ihan uskomattomalla tahdilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon, että nämä pysyisivät tallessa.. Mihin ne ponnarit aina hukkuvatkin? Mutta suosittelen kokeilemaan, ei ole pahan hintaisia.

   ps. Näyttääkö mun pupu kissalta?? :D

   Poista
  2. Ahhahaaaa olen ehkä vielä lukumaraton-pöhnässä, kyllä sentään tunnistin sen pupuksi, mutta aivot ja sormet ei näemmä toimi ihan yksi yhteen :D :D :D

   Poista
  3. Sitä se lukumaraton teettää... Puput muuttuvat kissoiksi ja niin poispäin ;D

   Poista
 3. glitteristä saa mustia ja kirkkaita semmosen paketin noita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm keskustan Glitteristä en löytänyt ainakaan, mutta ei se haittaa, kun nyt ostin jo nuo. Mustia ei missään nimessä, mutta voi olla että haen jossain kohtaa noita lisää eri väreissä :)

   Poista
  2. ne on siinä kassalla! :) hämärästi "piilossa" liika lähellä! :D

   Poista
 4. Ihanaa lomaa sinulle! Ja oi mikä söpö Severus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri <3 Severus nyt jaksaa aina söpöillä :)

   Poista
 5. Oho, en tiennyt että tuosta Kampuschin kirjasta on tehty elokuvakin! Kirjaakaan en oo lukenut vielä, mutta lukulistalla se on ollut jo pidemmän aikaa..

  Severus on kyllä söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yllätyin itsekin! Ei ole oikein mainostettu :o Sen kirjan lukee äkkiä, suosittelen mieluummin sitä :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)