lauantai 28. joulukuuta 2013

Kirpparilla ystävän kanssa

Kävin ystäväni Katarinan kanssa viime sunnuntaina kahdella Kaarinan kirpputorilla. Reissu oli hyvinkin onnistunut, koska onnistuin pitkästä aikaan tekemään löytöjä ja oli tosi ihanaa nähdä pitkästä aikaa :)

 Tällaisia aarteita sitä sitten löytyi!
♥ Claudie Gallayn Tyrskyt, 0,75 e! Olen halunnut lukea tämän jo tovin :)
♥ Eeva-Kaarina Arosen Kallorumpu, 1,5 e
♥ Pirjo Rissasen Muistot, 0,80 e. En ole lukenut Rissasta aiemmin...
♥ Ken Follettin Kun suuret sortuvat, 1,25 e!! Uskomaton löytö! Tilasin tämän juuri Adlibriksen aleista yli kympillä, mutta onneksi sen sai vielä peruttua... :)
Ja tittididiididii! Löysin vhs-kasettina yhden lapsuuden suosikkielokuvistani 50 sentillä! Vielä en ole ehtinyt testaamaan, että toimii, mutta toivotaan! Nippelitietona paljastan, että olen kehitellyt blogini nimen tästä elokuvasta ;)

Huomenna tulossa kirja-arviota ja sen jälkeen aion esitellä eiliset aleostokseni! Heippa :)

11 kommenttia:

 1. Oho mitä löytöjä, löysit Folletin kyllä halvalla. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavia löytöjä! Mäkin olin eilen kirpparilla, mutta löysin vaan Hannu Raittilan Canal Granden eurolla ja sitten Cittarin alelaarista Enni Mustosen yhden kirjan kolmella eurolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mäkin haluaisin käydä vielä Kontissa tämän loman aikana, toivottavasti kerkeän/muistan :)

   Poista
 3. Oi, Tyrskyt <3 Edullisia löytöjä!

  Minunkin täytyy käydä kiertelemässä alennusmyynneissä kunhan kotiudun täältä äitini luota. Saapa nähdä löytyykö mitään tarpeeksi houkuttelevaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vähän petyin alennusmyynteihin, mutta ehkä ihan hyvä niin vaihteeksi ;) Toivottavasti löydät jotain mieluista! (ja edullista)

   Poista
 4. Ihan kade...no täytyy paljastaa, että olen myynyt kirppareilla aikamoisen määrän kirjoja ihan poisheittohinnoilla ja siltikin niitä on vintillä laatikoissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on ihan kohtuullista myydä kirjoja pois muutamilla euroilla, toki uutta vastaavasta tuoreesta kirjasta vähän enemmälläkin. Varsinkin Turussa näkee usein suoraan sanottuna paskaisia pokkareita ja hintana tyyliin 5 euroa.. Not nice.

   Poista
 5. Tyrskyt <3

  Hintansa puolesta oikein hyviä löytöjä. Itse yritän nyt kovasti vältellä kirppareita ja keskittyä lukemiseen (ja sitten kuitenkin raahasin aleista kotiin kassillisen kirjoja... noh mutta ei pidä takertua pikkuseikkoihin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, kassillinen kirjoja! Odotan vaan että mitä on löytynyt :p

   Poista

Kiitos kommentista! :)