tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013 kirjallisenaOlen viimeiset puoli tuntia yrittänyt ladata ensin kamerastani kuvia koneelle, koneella kääntää niitä oikein päin, lisätä bloggeriin ja vielä asetella suht järkevän näköiseksi. Olen nimittäin nyt puolisoni koneen varassa, koska omani ilmeisesti poksahti lopullisesti eilen. Tässä koneessa on eri ohjelmat ja muutenkin bloggerilla on joku känkkäränkkäpäivä tänään. Joten bloggaamiseni on nyt jonkin aikaa vähän hermoja raastavaa ja hitaanlaista, ennen kuin hankin uuden koneen tai opin käyttämään tätä kunnolla. 
 Pian kuitenkin lähdemme Severuksen kanssa vanhempieni luokse nauttimaan illasta (herkkujen kera luonnollisesti), joten käydään nyt läpi vuoden 2013 kirjavuosi. (En ole uuden vuoden ystävä, mutta tämä on kuitenkin aihe josta minua kiinnostaa kirjoittaa)

Asetin Goodreadsissa vuoden alussa tavoitteekseni lukea 60 kirjaa. Olen lukenut nyt 43, mutta uskallan väittää saavani vielä Linturin kirjan illan aikana loppuun, joten luin vuonna 2013 44 kirjaa. Toivoin saavani luettua enemmän tänä vuonna, mutta elämä antoi enemmän muita aktiviteetteja ja aina ei vain tuntunut lukeminen hyvältä. Kirjavuoteni näyttää kuitenkin aika hyvältä. Luin tositositosi hyviä kirjoja, eikä mukana tainnut olla kuin ihan pari mistä en tykännyt. 44 kirjasta muuten jopa 27 oli kotimaisia!

Parhaat:

Pettymykset:

Tuhdein ja ohuin:
Elif Shafak: Kunnia (sivuja 523)

Kauneimmat kannet:

Hauskin:

Jännittävin:

Suosittelen:

Vuonna 2014 haluan lukea 60 kirjaa. Toivoisin lukevani enemmän fiilispohjalta, enkä aina päässäni olevan orjallisen tarkan lukulistan mukaisesti. Haluan lukea enemmän fantasiaa, esimerkiksi Hobitin, City of bones -sarjaa ja uudelleen Pottereita. Ja jos sinulla on jotain fantasiasuosituksia minulle, kerro heti!
Odotan myös pääseväni nauttimaan kirjojen pohjalta tehtyjä elokuvia! Kirjavarasta odotan suuresti (jonka ensi-ilta oli muuten pitkään Finnkinon sivuilla tammikuussa, mutta viime viikolla se siirrettiin huhtikuulle! >:( ) Mitä vuoden 2014 elokuvia sinä odotat? Ja mitä aiot lukea ensi vuonna?

Onnellista uutta vuotta kaikille lukijoilleni!

Kuvituksena uudet kirjahyllyt olohuoneessa. Expeditit ja seinällä oleva Billy ovat myöskin edelleen käytössä.

8 kommenttia:

 1. Kiva koontipostaus. Minulla Dora. Dora jäi kesken. Fiilis ei ollut siihen sopiva vaan kirja tuntui lähtevän käyntiin liian hitaasti käyntiin. Palailen kirjan pariin varmasti myöhemmin.

  Hyvää ja kirjaisaa vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti muistat kirjan vielä tulevaisuudessa, se on mahtava :)
   Ihanaa uutta vuotta!

   Poista
 2. Ihanat listat! Löysin sieltä omiakin suosikkejani: Dora Dora, Kirkkaat päivä ja ilta sekä todellakin, vuoden jännittävin, Vii5i. Sputnik-rakastettuni oli valloittava. Aika monta yhteistä lukukokemusta meille osuikin. :)

  Hyvää uutta vuotta, Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika monta yhteistä tosiaan! Ihanaa, että sinäkin olet pitänyt niistä :)
   Onnellista uutta vuotta sinnekin!

   Poista
 3. Hieno kooste vuodesta! Kyllä minunkin pitäisi ehdottomasti tuo Dora Dora nyt lukea...:). Hyvää uutta vuotta Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäisi! Ja kiitos :)
   Ihanaa uutta vuotta vielä kerran :)

   Poista
 4. Ihanat kirjahyllyt! Hitsit miten itsekin olen harkinnut meidän kirjahyllyihin lasiovia, mutta vielä jäänyt siihen harkintaan... näyttää kyllä hyvältä!

  Hyvää uutta vuonna ja toivottavasti pian taas nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lasiovet kyllä täällä olkkarissa kätevät, niin Severus ei pääse krijoja nakertelemaan :)
   Hyvää uutta vuotta Katri ja pianhan me näemme <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)