keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Keltaiset hullut päivät

Hullut päivät ovat täällä taas ja koko Turku täyttyy keltaisista muovikasseista. Kirjoitettuani aamulla suurimman osan verkkokurssin loppuraportistani (pohdinta sai luvan jäädä huomiselle), päätin käydä katsomassa vähän valikoimaa. Lehtisen perusteella en odottanut suuria löytöjä (paitsi lauantaina tarjoukseen pitäisi tulla eräs kirja, jonka aion luultavasti hakea), mutta tulin kotiin nelisenkymppiä köyhempänä ja todella iloisena!

Aivan ensimmäiseksi: Olen etsinyt jo hyvän tovin Murakamin Kafka rannalla -romaania, mutta jokainen kauppa on sanonut painoksen loppuneen kustantajalta. Ehdin jo tyytyä osaani ja odottaa kevään aikana ilmestyvää pokkaripainosta. Mutta mikä minua odottikaan tänään Akateemisessa! No tietenkin kovakantinen Kafka rannalla -järkäle 15 eurolla!! Ihan huippua, käykää nyt muutkin ihmeessä hakemassa tämä niin luetaan sitten kimpassa :P
Samasta pöydästä kahmin itselleni myös 15 eurolla Munron Liian paljon onnea. Odotan kovasti Munron lukemista! Tutusta 3,90 euron pokkaripöydästä otin vielä kolme pokkaria, lisää Munroa, Austerin New York -trilogia ja Lahiria :) Kaikki ostokseni olivat siis Tammen keltaista kirjastoa.

Mikä kirja on mielestäsi paras Munron tutustumiseen? Kävitkö tai aiotko itse käydä hulluilla päivillä?

Meidän pihan pensasaita on niin järkyttävässä kunnossa tällä hetkellä, että vedän tuulipuvun päälle ja pensassakset käteen! Illalla jatketaan vielä  lukuhetkiä Farahin Aavikon tyttärien kanssa :)

15 kommenttia:

 1. Järkytyin aamulla, kun menin Akateemiseen hakemaan yhtä työliitännäistä kirjaa. Hullut päivät, f*ck, miten välttyä hulluudelta! Mutta ihan iisisti meni, ostin vain yhden kirjan (Grantan). 6,90 € ja pois. Tai siis tuli se työkirjakin mukaan, mutta sitä ei lasketa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpas pysynyt pää kylmänä! Tosin olisi ollut ihan hullua, jos sieltä nyt tyhjin käsin olisi poistunut :D

   Poista
 2. Mahtavaa! Murakamia noin halvalla! Ihan huippujuttu että löysit kirjan kun juuri sanoit että ei mistään löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano!! Akateemisella oli joku salainen painos piilossa ;) Mikä onni <3

   Poista
 3. MITÄ LÖYTÖJÄ! Pitääköhän itsekin käydä piipahtamassa...

  VastaaPoista
 4. Tiedätkö, luettuani tämän postauksesi minä todellakin kipitin Akateemiseen ja palasin iloisena kotiin Murakami kainalossa! :-D Ajattelin aluksi, etten lähde ollenkaan Hulluille Päiville, mutta Kafka rannalla- informaation myötä jouduin sortumaan. Minusta kun on kovaa vauhtia tulossa Murakami-fani...

  Ostin lisäksi Austerin Sattumuksia Brooklynissä -pokkarin. Olisin halunnut myös New York -trilogian, mutta en tiedä mitkä laput silmillä kuljin, kun en sitä nähnyt.. No, hyviä löytöjä olivat nämäkin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Tiina!! Minullakin on luettuna Murakamilta vain Sputnik, mutta se oli aivan ihana.. Eikä tätä Murakami-tilaisuutta voinut jättää väliin!

   No, huomenna paremmalla onnella New York -trilogian perään ;)

   Poista
 5. Haha, tein Tiinat ja mää kas kävin just Akateemisessa. Kuus kirjaa lähti mukaan, muun muassa toi Murakami. Ja vähän pelottaa miten käy jatkossa, kun lupasin mennä penkomaan kirjakasoja vielä siskonkin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan jo kirja"haalinta"-postaustasi! :) Pelko pois, eihän hullut päivät ole kuin kaksi kertaa vuodessa :p (Tekosyiden keksimisen mestari)

   Poista
  2. Haha. Ei luoja. Joo postaus tulee, mutta vasta sunnuntain jälkeen. Koska eihän tässä koskaan tiedä, jos joutuu vaikka toisen visiitin tekemään... kröhöm.

   Poista
  3. Ja mulla tulee sunnuntaina varmaan sitten postaus "hullut päivät part 5" :p

   Poista
 6. Voi ei! Mä en taida ehtiä hulluille päiville ollenkaan, vaikka voisinkin tuon Murakamin kotiuttaa. No, ehkä selviän ilmankin ;).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)