sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pieni kooste lomasta tai siis tuliaisista

 Heippa taas! Tässä kohtaa päivää on vuorossa otsikon mukaisesti pieni yhteenveto mitä lomalla tapahtui. Mutta tarkemmin ajatellen loma oli hyvin pitkälti köllimistä ja syömistä, joten suurin tekstirypäs taitaakin painottua ostoskuvien alle ;) Pienet miniarviot lomakirjoista naputtelen, kunhan saan lentokoneessä kesken jääneen Himoshoppaajan loppuun.

Lomailin siis ystäväni kanssa Lefkaksen saarella, pienessä Nidrin lomakylässä. Lefkas tarjosi ihania maisemia (korkeat vuoret taitavat näkyä melkein joka kuvassa, ne olivat todella vaikuttavia), iloista ja rauhallista tunnelmaa, mutta myös hyvin rajallisia ostosmahdollisuuksia. En tosin lähtenytkään matkalle shoppailu mielessäni, mutta pienenä vinkkinä tuonnepäin matkaa suunnittelevalle :) Vaate-, kenkä- tai laukkupuoteja oli pääkadulla aivan muutamia. 
 Sää suosi meitä koko viikon ajan melko hyvin. Vain kahtena päivänä oli pilvisempää, ettei auringonotto tahtonut luonnistua ;) (Silti toisena noista päivistä käräytin sääreni... Niin...)


 Nidrissä on kuulemma melko paljon käärmeitä ja 8 kilometrin iltalenkki sujuikin sydän pamppaillen. Onneksi vältyin  käärmetraumoilta ;)
 Viimeisen päivän jätskiannos. Valitsin annokset sen perusteella, että sain pistaasijäätelöä. Nam!
Rantakatu, jossa sijaitsivat useimmat ruokapaikat eli nk. tavernat. 

Sitten niihin (hyvin pienimuotoisiin) ostoksiin. Hotellillamme oli kirjojen vaihtohylly ja sieltä bongasin Tove Janssonin Winter bookin! Petyin kyllä vähän, kun huomasin kirjan olevan suomennettu nimellä Viesti, joka siis löytyy omasta hyllystäni. Ja kissakirjanmerkki pitää minut vielä sopivan lapsekkaana ;) 
Ouzo-karkkeja ja samaista viinaa ostin itselleni ja puolisolle kotiin. Samanlaisella paketilla ilahdutin myös vanhempiani :)
Supersöpö pöllöreppu olikin ihan mahtava löytö yhdestä laukkukaupasta! Olen haaveillut tämänkaltaisesta repusta parin kesän ajan, joten oli kiva löytää vähän edullisempi versio Kreikasta ja vielä ihanalla pöllökuosilla. Tätä voi käyttää vielä helposti syksynkin :)
Löysin myös kreikkalaisia/lefkaslaisia tuotteita pullollaan olevasta kaupasta ihanat käsi- ja huulirasvan. Nyt kelpaa!

Oletteko te tekemässä kesälomareissua jonnekin? :)

8 kommenttia:

 1. Kiva lomajuttu! Kävin mieheni kanssa Lefkaksella jokunen vuosi sitten, ja tykkäsin itsekin paikasta. Oikein leppoisa pikkupaikka, tuli aivan omat lomamuistot mieleen kun luin juttuasi. :) Tosi kiva kuosi tuossa repussa, tuo pöllökuvio on veikeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MarikaOksa :) Leppoisapa hyvinkin, oli ihanaa kun asiakaspalvelijoilla oli aikaa!

   Poista
 2. Käärmeet kauhistuttavat mutta muuten vaikuttaa ihanan leppoisalta ja kauniilta paikalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käärmeet kauhistuttivat, mutta tulikärpäset ilahduttivat!

   Poista
 3. Ihania lomakuvia ja fiiliksiä! Ja tuo pöllöreppu on mahtava ;).

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Pöllöjen kanssa tepastelua koko kesä :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)