keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Valmiina blogistanian kesälukumaratoniin

Kävipä nyt niinkin, että lähdin mukaan tähän tsemppausta, herkkuja ja silmälaseja tarvitsevaan 24 tunnin lukumaratontempaukseen! Oikeastaan uskon pienen maratonin tekevän hyvääkin minulle; kesätöiden alkamisen jälkeen lukutahti ei ole säilynyt entisellään, jospa nyt saan pientä inspiraatiota taas koko hommaan ;)

Kirjabloggaajien (mukaan saavat ilmottautua myös blogittomat!) yhteistä lukumaratonia emännöi Annami blogissaan, josta voi käydä lukea tarkemmin sääntöjä ja tsekata osallistujat. Mutta lyhyesti kerrottuna huominen eli torstai 19.6. on virallinen lukumaratonpäivä ja tarkoituksena on lukea niin paljon kuin napa (tai pää) vetää. Minä aloitan töiden vuoksi koko hässäkän jo tänä iltana klo 21 :)

Kirjapino on valittu (puolison kommentti: "Eihän tuossa ole mitään järkeä, kun et noita kaikkia kuitenkaan voi ehtiä lukemaan!"), jossa on valinnanvaraa sopivasti. Erityisiä tavoitteita en itselleni aseta, koska olen todella hidas lukija ja en muutenkaan ikinä osaa lukea yöunien kustannuksella. Sen tiedän, että haluan viimeistellä ensimmäisenä Veronica Rothin Kapinallisen, josta on lukematta n. 150 sivua. Muut kirjat ovat korkkaamattomia :) Edit // Janssonin Vaarallisen juhannuksenhan olen lukenut aiemminkin, mutta muumikirjojen luku tekee aina hyvää ja tässä tapauksessa viime lukukerrasta on luvattoman monta vuotta.

Yritän ehtiä vielä hetkeä ennen maratonin alkua avata maratontunnelmapostauksen, johon päivittelen lukemisfiiliksiä ja luettuja sivumääriä.

Hieno logo M. Carolen käsialaa.8 kommenttia:

 1. Vaarallinen juhannus on minullakin varattuna juhannuslukemiseksi, mutta ajattelin lukea sen vasta maratonin jälkeen. :) Muutenkin maratonpinosi näyttää oikein hyvältä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaarallinen juhannus oli niin ihana <3 Tulet niin nauttimaan siitä!

   Poista
 2. Minullakin on Vaarallinen juhannus pinossa, luen sen juhannuksena, mutta ehkä maratonin jälkeen. En ole päättänyt, kaikki riippuu huomisesta eli saanko yhden luettavan vai en. Tuo epävarma menee kaikkien ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh nyt alkoi kutkuttamaan mikä se kirja mahtaa olla.... :p

   Poista
 3. Mielenkiintoinen maratonpino! Itse jätin sarjan lukemisen Outolintuun, mutta moni on kehunut Kapinallista ensimmäistä paremmaksi. John Greenin kirjaa varten kehotan varaamaan suklaan lisäksi myös nenäliinoja, koska itse ainakin tihursin kyyneleitä kirjan lopulla. Tsemppiä maratonille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Kapinallinen ei taas yltänyt Outolinnun tasolle, mutta täydensi hyvin kyllä edeltäjäänsä. Kiinnostavia juttuja kuitenkin tulossa, kannattaa lukea ;)

   En ehtinyt John Greenia lukemaan, mutta ennen leffaa se on luettava!!

   Poista

Kiitos kommentista! :)