perjantai 18. heinäkuuta 2014

Ostoksia, jotka tekevät minut onnelliseksi

Olin viikonloppuna Helsingissä äitini kanssa katsomassa Tove Janssonin näyttelyä Ateneumissa. Luin ennen matkaa Tuula Karjalaisen Tove Janssonista kertovan kirjan ja olin koko viime viikon aivan Jansson-maailmassa. Minulla on vielä kirjasta bloggaamatta, mutta pakko kommentoida nyt näyttelyä. Todella, todella vaikuttava. Ihan mielettömiä maalauksia ja mikä määrä! Aivan upea näyttely, 10 eurolla sai enemmänkin kuin vastinetta rahoilleen. Myös Ateneumin kahvilassa olevat valokuvat Toven saaresta olivat todella hienoja ja tunnelmallisia... Lämpimät suositteluni!!

Viikonloppua ei voinut tietenkään ohittaa ilman ostoksia. Ateneumista haalin itselleni Toven kuvalla varustetun postikortin kirjanmerkiksi ja pikku Myy-avaimenperän edellisten kuluneiden tilalle (vähän kyllä säälitti heittää kindermunasta saatu Patrik Tähtönen roskiin, mutta kaveri oli jo ehtinyt kulua sen verran matkassani...).
 Kauan haaveilemani kirjat L.M. Montgomeryn Perinnönjakajat ja Joel Haahtelan Tähtikirkas, lumivalkea löytyivät nyt molemmat reilusti alennettuna! Kustansivat 10 euroa kappale ja voi pojat olen fiiliksissä! Säästelen Haahtelaa varmaan nimensä mukaiseen ajankohtaan enemmän, mutta Perinnönjakajat voisi ottaa lukuun vähän syksymmällä. Äiti oli ihana ja osti minulle uuden muumikalenterin. Tämä on neljäs muumikalenterini ja olin tosi tyytyväinen tämän vuoden vaarallinen juhannus-teemaan.

Vaatteita tarttui myös pitkästä aikaa matkaan hapsuisen neuletakin, topin ja farkkujen muodossa. Rakastan hyvältä tuntuvia ja nättejä vaatteita, mutta joskus niitä on kovin vaikea löytää. Mikä on tietysti ihan hyvä, koska tuntuu etten nytkään ehdi käyttää tarpeeksi kaikkia vaatteitani. Varsinkaan nyt, kun on erillinen työasu. Onnea on löytää omaa silmää miellyttäviä ja hyvää materiaalia olevia vaatteita. Ehdinkin jo kulkea pitkään vaatekaupoissa hämmästellen ns. muotivaatteita....

Tänään nautiskelen vapaapäivästäni! Käyn kirjastossa, lounaalla ystävän kanssa, luen pitkästä aikaa kirjaa ja ehkä jopa bloggaan parista kirjasta. Hauskaa päivää kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Kävin myös kesän alussa Ateneumissa katsomassa Tove Janssonin näyttelyn ja niin paljon katseltavaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Todella ihana elämys, upposin näyttelyssä täysin Toven maailmaan ja kadotin ajantajun :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)