tiistai 7. lokakuuta 2014

Pitkien aamujen kivoja juttuja

Useimpina kouluaamuina joudun lähtemään kotoa niin aikaisin, että kaikki sujuu yhdellä pikakelauksella. Etäpäivinä ja joskus opetuspäivinäkin (kuten tänään) saan käynnistää aamuni rauhassa. Joskus se on vain tietokoneella roikkumista, joskus se on nukkumista viimeiseen asti. Tänään heräsin kuitenkin kolme tuntia ennen kouluun lähtöä ja ajattelin kuvata pari lempijuttuani pitkistä aamuista.

Monesti aamupala tulee syötyä nopeasti seisaaltaan tai ei ollenkaan. Nyt istuskelin ja nautin teeni ja näkkileipäni kirjan kanssa. (Tulin ostaneeksi jotain itse murrettavaa näkkileipää. Tuli sotkua ja aika iso pala).
Päälle laitettavat vaatteet on joskus tuskaistakin valita, mutta parhaimpia juttuja on valita rauhassa tuosta vanhasta ruusurasiasta joku asuun ja mielialaan sopiva huulipuna. Kiireisinä aamuina monista samanlaisista hylsyistä on liiankin vaikea erottaa se mielessä oleva yksilö.


 Oli pakko lähteä kesken kirjoittamisen kouluun, joten julkaisu lykkääntyikin nyt iltaan. Mutta kerronkin nyt siis saman tien tämän päivän pari iloa. Jatketaan kosmetiikka-aiheella. Äitini kävi tänään jossain outletissa, josta sai pakata 500 ml minigrip-pussin täyteen Lumenen meikkejä ja pussin sai 15 eurolla. Valikoin itselleni äidin täyttämästä pussukasta itselleni 6 uutta huulipunaa ja 3 kiiltoa. Nämä jätin nyt kuvaamatta, koska kadonnut valo ei antanut minulle sopivia kuvausolosuhteita :)

Tänään oli myös seuraavien harjoittelupaikkojen varaus, ja pääsin juuri sinne minne eniten halusinkin! Kardiologia kutsuu keväällä. Mielettömiä fiiliksiä ja onnea täynnä!

4 kommenttia:

 1. Onnea harjottelupaikasta, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :) Missäs/mikäs tommonen outlet on ollut?? :D

  t. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Nyt on motivaatiota opiskella koko talvi, kun tietää mihin pääsee harjoittelemaan :)

   Outlet oli jossain päin Saloa... Siellä myytiin kuulemma kaikenlaisia juttuja, kuten Iittalan astioita!

   Poista
 2. Onnittelut hyvin onnistuneesta harjoittelupaikan nappaamisesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)