keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Syysloman kirjaläjä


Mietiskelin jo vähän eilen tämän postauksen logiikkaa, sillä useimmiten vastaavat ideat toteutetaan loman alkaessa, ei suinkaan puolessa välissä sitä. Halusin kuitenkin omien ajatusten selkeyttämiseksi keräillä jonkinlaisen kirjakasan näytille, joten tässä se on.

Eilen illalla aloitinkin kolmannen Harry Potterin ja jälleen kerran olen pakahtua onnesta. Johan Bargumin upean Syyskesän jälkeen minun on pakko tarttua Syyspurjehdukseen, nyt kun sesonkikin on aivan täydellinen siihen. Sara Shepardin Flawless -kirjassa paukkuu pian kirjaston eräpäivät, ja olen luvannut itselleni vähän tsempata itseäni tulevaan englannin kurssiin ainakin tällä kirjalla.

Viime viikonloppuna en vain yksinkertaisesti päässyt karkuun serkkuni painostukselta, joten myös Suzanne Collinsin Nälkäpeli on listalla aika korkealla ;) Dystopiaa edustaa myös Bernard Beckettin Genesis.

Jennifer E. Smithin Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea on luullakseni kevyttä rakkaushömppää ja Jay Asherin Kolmetoista syytä -kirjalta odotan pientä ahdistusta ja surumielisyyttä.

Saa nähdä mitkä näistä ehdin lukemaan lomani aikana, kun opiskelijalle loma ei koskaan ole loma ja joudun perehtymään muihinkin kirjoihin kuin näihin... Mutta nyt aion vaihtaa vähän mukavampaa ylle ja ottaa rennon asennon sohvalla kirja kädessä!

Onko sinulla syyslomaa? Mitä on pinossasi?

19 kommenttia:

 1. Nälkäpeli on tosi koukuttava, sen lukee hetkessä! Itse vietän lomaa ensi viikolla, kylläkin pitämätöntä kesälomaviikkoani ;) Osuu kivasti kirjamessut lomaviikolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut ;)
   Hyvää lomaa sinulle, ei enää kauan!

   Poista
 2. Kivan näköinen pino. :) Minulla ei ole syyslomaa, mutta onneksi sentään illat ovat vapaita lukuhetkiin. Oikein hyvää loppulomaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syysillat lukien <3 Kiitos Marika :)

   Poista
 3. Oi miten paljon hyviä kirjoja listallasi onkaan!

  VastaaPoista
 4. Syyslomani alkoi nyt ja pinossa on Alice Munron loppu sekä Tuija Lehtisen uusin <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh Munro! Mukavaa lomaa sinulle bleue!

   Poista
 5. Ei ole syyslomaa, vaikka paria luentoa ei pidetäkään ensi viikolla. Pari uutta kurssia alkaa kuitenkin, joten lomalta ei kyllä tunnu, mutta joululomaan ei ole enää niin kovin kauaa (kaksi kuukautta, mutta ainakin viime kuukaudet ovat kuluneet niin nopeasti, että eivätköhän seuraavatkin).

  Genesis on ainakin luettava ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululomaan ei tosiaan ole onneksi kovin pitkää aikaa.. Ja pian saa alkaa fiilistellä jouluvalojen kanssa, niin ei tämä loppurykäisykään tunnu mahdottomalta.

   Genesis on pakollinen!

   Poista
 6. Minulla itse asiassa on muutama päivä syyslomaa ekaa kertaa moneen vuoteen! Kirjapinosta löytyy Heidi Jaatisen Kaksi viatonta päivää ja Tove Janssonin novelleja :). Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti Sanna sinäkin lomastasi!! Minunkin edellisestä syyslomastani on muutama vuosi aikaa, joten nyt pitää nautiskella :)

   Toivottavasti se Jaatisen kirja lähtee vielä käyntiin :)

   Poista
 7. Voi, ihana pino! Minunkin pitäisi muuten etsiä kirjastosta käsiini tuo Kolmetoista syytä, tykkäsin Asherin edellisestä kirjasta kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle Asher on tuntematon vielä, mutta Kolmetoista syytä kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

   Poista
 8. Tuttuja kirjoja pinossasi, josta tosin olen lukenut vain Genesiksen ja pidin siitä todella paljon. Kirjaisaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Genesikselle on ladattu aika isot odotukset :) Kiitos :)

   Poista
 9. Minä olen lomaillut viikon - en jaksanut edes yrittää koulujuttuja, mutta onneksi niillä ei niin kiire olekaan - ja hissukseen olen lukenut Cunninghamin uutta ja Munroa minäkin. Lukemisen sijaan olen kyllä enimmäkseen samoillut metsässä, kerännyt puolukoita ja sieniä ja käynyt sisällä lähinnä nukkumassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo kuulostaapa kivalta! Minäkin tein vähän tuttavuutta pururadan kanssa, ja jälleen kerran päästiin äidin kanssa vähän eksymään. En edes tiedä miten pururadalla on mahdollista eksyä :D En tiedä uskallanko ottaa lähempää tuttavuutta metsän kanssa, vaikka noista herkuista olen kuullutkin.

   Poista

Kiitos kommentista! :)