keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Taas on aika hulluttelun

Hullujen päivien kuvastosta iskin heti silmäni keltaisen kirjaston kirjoihin, joita näytti olevan melko edulliseen hintaan kaupan. Huonosti nukutun yön jälkeen päätin käydä heti Akateemisessa, ja vasta sen jälkeen keskittyisin koulutehtäviin. (Eihän kukaan voi keskittyä ylipäätään mihinkään, jos tietää viiden kilometrin säteellä olevan hyviä kirjoja alennuksessa??)

Oikeastaan aika onnistuneet hulluttelut! Ostin 5 uutta kirjaa tosi hyvään hintaan, mikään ei jäänyt kaihertamaan mieltä (pitäisikö ottaa vai ei, tiedättehän) ja muut osastot jättivät kylmäksi, joten rahaa ei kulunut budjetin yli. Aika esitellä kotiutuneet herkut.


♥ Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmesin seikkailut 3,90 e
♥ Jhumpa Lahiri: Tuore maa 3,90 e
♥ Yiyun Li: Kulkurit 7,90 e
♥ Alice Munro: Karkulainen 7,90 e
♥ Haruki Murakami: 1Q84 osa 3 7,90 e

Kyllä taas kelpaa. Ostitko itse jotain?

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo! Ei muistaakseni ole kovin kauaa edes ollut kauppojen hyllyillä tuo pokkaripainos.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Itsekin tuli käytyä ostoksilla. Katselin myös paljon tuota Sherlock Holmesia ja Jhumba Lahiria! Noh. Onhan tässä vielä monta päivää jäljellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Käynkin katselemassa blogistasi mitä löysit, jos olet ostoksiasi jo ehtinyt esittelemään :)

   Poista
 3. Uu, Sherlock ja Lahiri pisti täälläkin silmään. Äh, pitääköhän sitä itsekin vaivautua sinne ryysikseen... Äh, ei kyllä yhtään nappaisi... Onhan tässä jokunen päivä aikaa pohtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni Akateemisessa ei ollut kovin kummaa ryysistä, kassallekin pääsi jonottamatta. Mutta riippuuhan se kaupungista ja kellon ajasta :)

   Poista
 4. Hyviä hankintoja! Minä ostin kaksi Munroa sekä tuon 1Q84:n kaikki osat. Sunnuntaina täytyy hakea vielä se yksi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii!! Minäkin harkitsen yhden uutuuden hakemista 20 eurolla perjantaina, mutta saa nähdä :) Onhan näissäkin jo hetkeksi :D

   Poista
 5. Onnea löydöistä! (:
  Satunpa asumaan niin onnettomalla paikkakunnalla ettei täältä löydy hulluja päiviä, ei edes kirjakauppaa (menivät koko maakunnasta konkkaan tänä vuonna). Peukutan aina ihmisiä, jotka ostavat kirjoja!

  Milloinkahan olisi aikaa tutustua tuohon Murakamiin. Osaatko sanoa mikä olisi paras Murakami, mistä lähteä liikeelle? (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauhea! Kyllä nyt kirjakauppa pitäisi olla ihmisen ulottuvilla :(

   Olen lukenut Murakamilta vain Sputnik - rakastettuni ja pidin siitä kovasti. En kuitenkaan osaa sanoa, onko se perinteisintä Murakamia. Mutta olen kuullut myös, että Kafka rannalla räjäyttää tajunnan!

   Poista
 6. Ooh, tuo pokkarivalikoima pitäisi kyllä käydä katsastamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mielestäni tosi monipuolinen pokkarivalikoima! Kannattaa käydä katsomassa :)

   Poista
 7. Harmittaa että HUllut päivät meni multa taas ihan ohi :/. Tai siis tiesinhän mä että ne on meneillään (miten voisi olla huomaamatta kaikkia keltaisia kasseja) mutta en vaan aikataulujen vuoksi ehtinyt millään. Murakamit ja Munrot etenkin olisivat kiinnostaneet...No, ehkä ens vuonna sitten :D. Mahtavia ostoksia sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Hitsi olisit pyytänyt mua hakemaan, olisin mielelläni diilannut sulle pari kirjaa :) Ensi kerralla tiedät!

   Poista

Kiitos kommentista! :)