perjantai 7. marraskuuta 2014

Viikonlopun kirjat ja muuta onnea

Uudet jouluvalot sommiteltuna kirjahyllyyn!! <3
 Raskas kouluviikko takana! Aloitin 5 päivää sitten kauan odottamani Garpin maailman, mutta kiireiden vuoksi kirja on vieläkin melko alkutekijöissä. Irvingin kirjoittama järkäle sai nyt merkittävän siivun viikonlopustani, vaikka ihan kaunokirjallisella puolella en näitä paria päivää voikaan viettää. Lisäksi ajattelin lukea Tove Janssonin Kuka lohduttaisi Nyytiä? -kuvakirjan, sillä tätä en olekaan muumikirjoista aiemmin lukenut! (En totta puhuen edes tiedä onko tämä muumikirja vai ei, mutta eiköhän se selviä.)

Kirjojen arviointi blogiin takkuilee vieläkin. Tällä hetkellä pöydälläni odottelee kaksi kirjaa bloggaustaan ja luultavasti päädyn normaalista poiketen ihan muutaman rivin mittaisiin arvioihin. En halua olla kirjoittamatta kirjasta edes kahta virkettä, sillä luulen sen aiheuttavan entistä suuremman blogijumin. Olen toki miettinyt vaihtoehtoa, että alkaisin tehdä kuun lopussa aina yhteenvetoja sen kuukauden luetuista kirjoista ja bloggaisin kuun aikana vain todella ajatuksia herättävistä kirjoista, mutta tällä hetkellä ajatus ei tunnu ihan omalta. Kuukauden yhteenvedot voisivat toki olla kivoja ja olen jo pyöritellytkin ajatusta tässä joitakin kuukausia. Ehkä marraskuussa :)

Synttärilahjaksi saatuun mymmelivihkoon on jo listattu kevään odotettuja uutuuksia.
Mitä sinä luet viikonloppuna?

10 kommenttia:

 1. Ihanaa että luet tuota Garpia. Se on niin hyvä! ♥

  Minä luen viikonloppuna vikat sivut Yiyun Lin Kulkureita ja siten taidan jatkaa jättiläis-Tiklin parissa ;). Kivaa viikonloppua Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan innolla, että pääsen siihen kunnolla sisälle! Tähän asti ollut lupaava :)
   Minäkin haluaisin lukea Kulkurit! Odotan jo mielipidettäsi siitä :p Ihanaa viikonloppua sinullekin Sanna ♥

   Poista
 2. Ihanaa viikonloppua! Minä aion yrittää lukea loppuun John Boynen The Absolutistin joka on vähän tökkinyt... Sitten annan fiiliksen viedä ja luen mitä tekee mieli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mikäs Boynessa tökkii? Minulla on myös tuo The Absolutist, mutta vielä lukematta... Olen aiemmin kuullut siitä vain hyviä juttuja!

   Hyvää viikonloppua Kirjaneito! :)

   Poista
 3. Aloittelen juuri hieman nuhaisena Hääyöaietta, kevyt hömppä tuntuu sopivan juuri tähän köhäiseen viikonloppuun! Hyviä lukuhetkiä sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, toivottavasti nuhasi ei pahene! Huomasin itsellänikin pari viikkoa sitten pieniä oireita, mutta vitamiinikuuri vei ne onneksi pois. Hömppä sopii todella hyvin, jos ajatus ei täysillä kulje mukana. Terveempää ensi viikkoa sinulle!

   Poista
 4. Oi tuo mymmelivihko on ihana!
  Aion lukea viikonloppuna ainakin E. Lockhartin We Were Liars -kirjaa, joka on tähän mennessä edistynyt hitaasti englanninkielensä takia, mutta ehkä pääsisin senkin kanssa vauhtiin. Muumilaakson marraskuun aion ehdottomasti lukea ehkä jo tänä viikonloppuna, marraskuussa kuitenkin. Ihanaa viikonloppua sinullekin!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mymmelivihko ei yksinkertaisesti voinut olla mikään muu kuin kirjavihko! ;)

   Tuosta Lockhartin kirjasta olen kuullut paljon hyvää, toivottavasti se lähtee pian sinulla käyntiin! Minä ehdin jo lukemaan viime viikonloppuna Muumilaakson marraskuun, suosittelen <3
   Hyvää viikonloppua Ellen!! :)

   Poista
 5. Ah Garpin maailma on ihana! Toivottavasti tykkäät siitä :)
  Itse taidan jatkaa kesken olevaa Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi, joka on ollut kyllä hyvä tähän mennessä. Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Garpin maailma tuntuu olevan monille the kirja, joten odotukset ovat korkealla ;)
   Minulle tuo Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi ei ollut ihan nappivalinta, toivottavasti saat siitä enemmän irti kuin minä. Kirjaisaa viikonloppua! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)