perjantai 12. joulukuuta 2014

12. joulukuuta


12. joulukuuta. Ja viimeisin kirja luettu loppuun marraskuussa. Tuntuu jo oikeastaan hyvin tyhjältä näin pitkä lukemattomuus. Hehkutin muistaakseni viikko sitten Goodreadsissa, että lukujumi on saatu taltutettua ja toista viikkoa kesken oleva Vihan liekit tulee nyt aktiiviluentaan. Ihan niin siinä ei kuitenkaan käynyt. Kiinnostus kirjoihin toden totta palasi viikko sitten, mutta lukeminen on vieläkin vähäisempää. Kesken olevasta kirjasta tämä lukujumi ei kuitenkaan ole kiinni! Heti kun avaan Vihan liekit, pääsen sen maailmaan mukaan ja nautin lukemisesta. Jotenkin vain ajan ottaminen lukemiselle ei tunnu tällä hetkellä ykkösprioriteetiltä. Ja täytyy myöntää, että Vihan liekit on saanut minut todella ahdistuneeksi. Eiköhän tämä tästä.

Lähipäivinä on kuitenkin tullut ostettua muutama kirja, joiden kuva ohessa. Itkonen on lukupiirikirjana ensi viikolla (enkä ole vielä aloittanut...) ja Bradleyn kirjaan jäi hintaa vain 11 euroa Sokoksen joululeimakampanjan yhteydessä. Gierin kirjoja olen pyöritellyt ahkerasti kodin ja kirjaston välillä, niitä koskaan lukematta, joten hankin ne nyt omaksi kymmenen euron kappalehinnalla.

Postikin on käynyt meidän taloudessa viime viikkoina tavallista kiivaammin. Tänään sain viimeisimmän tilaukseni, joka sisälsi Victoria's Secretin vartalotuoksuja. Olen aiemmin käyttänyt aina uskollisesti hajuveden kerrallaan, mutta noiden VS:n kevyiden ja edullisten tuoksujen kautta minusta on tullut vaihtelun haluisempi erilaisten tuoksujen käyttämisessä aina aamun fiiliksestä riippuen.

Uusia pokia ei blogin puolella vielä oltu esiteltykään, vaikka kuukauden verran olen niitä jo käytellyt. Tarvitsen edelleen laseja vain lähityöskentelyssä (=lukiessa), mutta nämä ovat sen verran komeat, että kiva käyttää joskus muutenkin.

Jumittaako? Luetuttaako?

18 kommenttia:

 1. Luetuttaa! ;) Libba Brayn The Diviners on vain niin hyvän oloinen kirja ♥

  Gierin sarja on erinomaista aivot narikkaan -luettavaa, vaikka välillä saa vähän huokailla epäuskottavuudelle, kirjoista tulee hyvälle mielelle. Toivottavasti löydät taas pian aikaa lukemiselle!

  P.S Ihanat silmälasit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh! Minulla on ollut Diviners hyllyssä jo niin kauan... Pitäisi uskaltaa käydä sen kimppuun ;)

   Kiitos!

   Poista
 2. Vähän on tässä lähiaikoina jumittanut. Jane Austenin Emma on ihana, mutta edistyy hitaasti, jo toista viikkoa kesken. Sitä ei oikein tajuakkaan, kun se lukemiseen tarkoitettu aika hujahtaa instagramissa tai youtubessa. Noloa, mutta pakko myöntää, aikaa on lähiaikoina mennyt enemmän kännykällä kuin kirjojen parissa.

  Gierin kirjat ovat ihan mukavia kevyemmän kirjallisuuden tarpeeseen, mutta komppaan Kirjaneitoa, epäuskottavuudelle heruu huokaus jos toinenkin. Ja hienot lasit, tollaset mäkin haluun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa! Varsinkin youtubessa katsoo aina vielä yhen videon.... Voih, miten ne ovatkin niin koukuttavia :)

   Toivottavasti Gierin kirjoista saisi edes jotain irti... :) Tai jos ei, niin kannet ainakin miellyttävät!

   Poista
 3. Tyylikkäät lasit!

  Mulla on vähän lukujumia kans ilmassa. Samoin blogijumia. Työpöydällä odottaa pinkka kirjoja, joista pitäisi blogata, mutta hitaasti saan sen purettua. Mutta kyllä se tästä hiljakseen, kunhan koulustressi väistyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reta :)

   Jep, blogijumia ei voi myöskään olla mainitsematta! Myös muiden blogeissa vierailu on vähäisempää kuin aikoihin.. Mutta blogi ja lukeminen ovat harrastuksia, joita ei saisi ottaa niin vakavasti :) (Vaikka itsekin siihen sorrun..)

   Poista
 4. Jumittaa, ihan pirusti. Lukupiirikirjaa luettu sivulle 85 ja voi olla, että siihen jää. Kirja hyvä, mutta energia ja motivaatio tehdä mitään lopussa, kiitos koulun :D Ja vielä kaksi tenttiä edessä.. hUOOH. Mutta pahin takana ja 12 sivua oppimispäiväkirjaa tuli tänään täyteen.

  Ja ihana nuo sinun lasit, kuten olen sanonutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :( Pahin on todellakin takana! Jouluunkin on enää vain 12 päivää!! Tsemppiä viimeisiinkin tehtäviin, kaikki menee hyvin kun muistaa vain kunnon yöunet ennen kokeita.

   Kiitos :)

   Poista
 5. Tosi nätit lasit! Pitäisi itekin päivittää vähän ilmettä ja hankkia uudet, kun niitä joudun koko ajan pitämään huonohkon kaukonäön vuoksi.

  Aloitin lomailun alkuviikosta ja olin ihan innoissani, että jes, nyt pääsen lukemaan ihan kunnolla, mutta yhdessä ja samassa kirjassa mennään vieläkin :D Kirjassa ei ole mitään vikaa, mutta tässä on ollut niin paljon kaikkea muutakin puuhaa, kun on nyt kerrankin aikaa tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silmälasiliikkeillä on mielestäni koko ajan aika hyviä tarjouksia, mutta silti sitä hintaa salakavalasti kertyy laseille. Ainakin minun tapauksessani, kun pitää lisäillä niihin ties mitä erityisjuttuja..

   Laura, niin ymmärrän sinua! Minunkin lomaani on enää muutama päivä, ja vaikka pitäisi harjoitella tenttiin, aivot ovat jo siirtyneet puoliksi loma-asentoon. Ja tekee mieli tehdä kaikkea, mutta samalla ei mitään!

   Poista
 6. Kyllä, luetuttaa :) Mutta blogijumi on vaivannut pitkin syksyä. Olen purkanut luettujen, mutta bloggaamattomien kirjojen pinoa puoliväkisin. Jotenkin lukemaan ryhtyminen on nyt helpompaa kuin kirjoittamaan ryhtyminen - joskus taas on ollut toisinpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on ollut blogijumi jo pidempään ongelmana... Vaikea sanoa mistä moinen johtuisi :/ Mutta pääasia että luetuttaa ♥

   Poista
 7. Luetuttaa :) Tällä hetkellä lukeminen on niin vaivatonta, etten muista milloin viimeksi oli näin ja toivon mukaan tämä fiilis kestää pitkään! Tai ehkä se johtuu pelkästään kirjoista joita tälle hetkellä luen, koska ne kaikki tuntuvat kolahtavan minulle tavalla tai toisella. Niin tai näin luetuttaa kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kateus! Tuo on niin paras tunne :)

   Poista
 8. Luetuttaa, oikein sormia syyhyttää kun tekisi niin mieli lukea kaikkea yhtäaikaa! Tällä hetkellä minulla on kesken kolme hyvin erilaista kirjaa, mutta kun lisäksi vielä lukupinoissa huutelee sekä uutuuksia että vanhempia kirjoja... Mutta kun jouluakin pitäisi järjestellä ja ja ja... Se tietää taas sitä, että lukuaikaa napataan yöunista.

  Kivat lasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisessa lukumoodissa onneksi ei haittaa, vaikka nukkuisi vähän vähemmän :) Tai itse koen saavani kirjoista jo sen verran energiaa, että jaksaa puuhailla taas muuta välillä :)

   Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentista! :)