perjantai 13. helmikuuta 2015

Talvilomalle!

Heippa! Hetkeen en taas ole ehtinyt blogia päivittämään, kun koulukirjojen kanssa painiminen on vienyt aikaa enemmän kuin odotin. Ensi viikon opetuksettomasta viikosta huolimatta tehtäviä ja luettavaa olisi runsaasti. Jotta ensi viikon stressimittari olisi vähän normaalia alhaisempi, olen pakertanut tehtäviä hyvissä ajoin ja jättänyt niin kutsutulle hiihtolomalle vain tenttikirjoihin tutustumisen. Joten eiköhän sitä ehdi taas muutaman romaanin lukea! Yleensä olen lomia varten postaillut tbr-listoja, mutta nyt en taida niin tehdä. Tietysti minulla on pääni sisällä jonkinlaisia suunnitelmia kirjoista, jotka pitäisi lähiaikoina lukea, mutta ei se ole niin vakavaa! 

Seuraavaksi ajattelin aloittaa Hernán Rivera Letelierin Elokuvankertojan ja lähteä vanhempieni luokse maistelemaan jotain äidin uutta reseptiä. Ja huomisen ystävänpäivän aloitan pelottavasti hammaslääkärillä, mutta illemmalla olisi tarkoitus viettää aikaa puolison kanssa jossain rennossa ravintolassa herkutellen. Kyllä viikonloput vain ovat mukava asia! Olisi kiva tietää mitä teidän ystävänpäiviinne kuuluu :)

Viikko sitten paistoin yllärinä miehelle aamupalaksi vohveleita. Lukuaikaa sai näppärästi paistoajalla. Kuvassa oleva kirja on muuten Lisa Genovan Edelleen Alice, jonka sain äsken loppuun ja katsoin tulevasta leffasta trailerin. Hyvän tuntuiset näyttelijävalinnat, erityisen iloinen olen Alec Baldwinista Johnin roolissa! 

TBR-purkista nostettua. Luin ensimmäiset 20 sivua ja huono kuin mikä! Kesken jäi ja kirja kiertoon. 

10 kommenttia:

 1. Oh ihanaa lomaa Anni! Minä olen ollut koko tämän viikon kipeä, ja olen siis edelleen, joten oma ystävänpäiväni menee varmaan edelleen sairastaessa ja ensi viikon "lomalla" yritän kiriä koulutehtävät kiinni. Kuumeessa kun en ole kummoisia saanut aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, toivottavasti tervehdyt pian! Koko viikon sängyssä makaaminen on niin turhauttavaa :/ Yritä jättää vähän tilaa rentoutumisellekin ensi viikon paahtamisen keskellä :)

   Poista
 2. Elokuvankertoja onkin näppärä kirja, joka tuli ahmaistua nopeasti. Edelleen Alice odottelee puolestaan lukulistallani ja kiinnostaa kovasti. Meillä huomenna luvassa ainakin täytekakulla herkuttelua päivän kunniaksi. Mukavaa ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuvankertoja tulikin jo luettua! Ei ihan sellainen kuin odotin, mutta ainakin sen luki nopeasti. Edelleen Alice oli niin hyvä!! Suosittelen kovasti :)
   Kiitos ja herkullista ystävänpäivää sinne!

   Poista
 3. Ihanaa lomaa Anni, koitetaan levätä ja lukea!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa myös sinulle Ellen!! :) Rentoutumista ja lukemista ♥

   Poista
 4. Mukavaa lomaa! :) Meillä on huomenna tiedossa myös käynti syömässä jossain kivassa paikassa, mutta muuten varmaan aion viettää viikonlopun lukien. Lukumaratonkin olisi, vaan saa nähdä ehtiikö sitä ihan niin paljoa lukea että osallistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Minäkin huomasin alkavan lukumaratonin, mutta taidan jäädä tällä kertaa taustajoukkoihin, kun ohjelmaakin päivälle jo löytyy :)

   Poista
 5. Mie olen muuten lukenut tuon Casa Rossan perilliset ja pidin siitä! En kyllä muista siitä enää yhtikäs mitään, koska luin sen vuonna 2008. Mutta muistiinpanojeni mukaan olen siitä tykännyt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas jotakin! Ei kai voi kuin luottaa muistiinpanoihinsa ;) Minun kohtaamiseni kirjan kanssa jäi kyllä harvinaisen lyhyeksi, mutta en kadu, sillä kirja ei tuntunut omalta jutulta.

   Poista

Kiitos kommentista! :)