lauantai 14. maaliskuuta 2015

Hiljaista

 Heippa! Alkukuukausi on ollut blogissa vähän hiljaisempi. Ensin aikani valtasi kokeiden suma (joista kaikista selvisin kunnialla) ja heti sen jälkeen tulevan muuton suunnittelu. Uusi koti on tosi valoisa ja kiva kämppä hyvällä paikalla. Vaikka kaikki tapahtui vähän yllättäen, olen tyytyväinen. Muutamasta neliöstä joudutaan muuton yhteydessä luopumaan, mutta toisaalta olen saanut kirppikselle menevää tavaraa sen verran kasaan, että eiköhän me hyvin mahduta :) Opiskelijabudjetilla ei voi kuitenkaan ihan kaikkea asunnolta vaatia ;)

Joka tapauksessa muuton, tavaroiden pakkaamisen ja paperihommien keskellä blogi ja lukeminen jäävät vähän vähemmälle. Maaliskuun aikana en ole vielä ehtinyt lukemaan yhtäkään kirjaa loppuun, mutta ei se haittaa. Kirjat ovat siitä hyviä kavereita, että ne odottavat kyllä. Voi olla, että loppukuun keskityn rennompaan kirjallisuuteen :)

Tässä vaiheessa, kun vielä osa muuttolaatikoista odottaa pesulle pääsyä, niin muuttaminen tuntuu ylitsepääsemättömän raskaalta. Kaikki kirjat pitäisi asetella laatikoihin, etteivät pokkareissa kannet taitu tai kovakantisissa kansiliepeet repeä, astiat pitäisi suojata hyvin, kaikki huonekalut kannettava kolmanteen kerrokseen rappusia pitkin, uusi ja vanha asunto siivottava, laajakaistan siirtymistä jännitettävä ja solmittava kompromisseja uudesta sisustuksesta. Mutta päivä kerrallaan on mentävä, tänään se sisältää ruokaa ystävän kanssa ja illemmalla muuttolaatikoiden peseminen liasta jatkuu. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Kirjaston kirjoja, jotka pitäisi lukea/palauttaa ennen muuttoa. En tahdo viedä näitä takaisin lukematta! :(

6 kommenttia:

 1. Muistan vieläkin miten miehet kirosivat kun kantoivat kirjalaatikoitani muuton yhteydessä... :D Onnea uudesta kodista ja tsemppiä muuttoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :D Minä kevensin omien muuttomiesteni taakkaa aika reilulla kädellä, mutta eipä se paljoa tässä kirjaviidakossa auta :D Kiitos :)

   Poista
 2. Voimia muuttoon Anni!

  Ja katos, Saramagon Oikukas kuolema on minullakin lainassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassu! :)

   No jopas :) Saramago on minulla lainassa lukupiiriä varten, jospa senkin pian saisi aloitettua. Ei kuulemma ole mikään helppo kirja :o

   Poista
 3. Tsemppiä sinne hässäkän keskelle ja kirjojen pakkailuun!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)