maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pesänrakennusta

Koko viikonloppu hurahtikin ohitse ennen kuin ehdin edes huomata sitä! Perjantaina olin koulun jälkeen äidin kanssa elokuvissa katsomassa Edelleen Alice (♥) ja syömässä. Pienimuotoinen rentoutuminen ennen viikonlopun työteliästä osuutta....

 Lauantaiaamuna heräsin aikaisin ja lähdimme rätein ja ämpärein kohti uutta asuntoa siivouspuuhiin. Koko päivä vierähtikin tulevaa kotia puunatessa ja pikavisiitillä Ikeassa. Takaisin kotiin päästyäni ehdin vain vaatteet vaihtaa ja puoli kymmeneltä olin jo peiton alla nukkumassa. Kesäaikaan siirtymisestä huolimatta nukuin yli 11 tuntia ja taas oli aika lähteä pesänrakennuspuuhiin. 

Kiinnitimme puolison kanssa pari lamppua kattoon, siivosimme vielä parvekkeen ja toimme vähän astioita ja kirjoja mukanamme. Vaikka huomasimme eilen pari sähköongelmaa ja tunnelma ehti latistua, niin kyllä puhtaassa ja valoisassa kodissa on kiva järjestellä! Kirjoille ei vielä ollut muuta paikkaa kuin lattia, mutta muumimukeja ja Iittalan lautasia sain pinota mieleni mukaan jo kaappeihin. Illalla taas ei ollut tietoakaan, että olisin enää jaksanut tarttua kirjaan. Tämäkin päivä kuluu aika pitkälti koulujuttujen parissa, mutta jospa illalla olisi vielä energiaa lukea romaaniakin :)
Kiirettä, stressiä ja harmaita hiuksia pukkaa, mutta eiköhän tänne taas pian jotain kirja-aiheista ilmesty! 


P.S. Legendaariset hullut päivät! En ostanut mitään! 

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja voimia pesänrakennukseen! Jos yhtään lohduttaa, niin ei se muuttaminen loputtomiin kestä ;)

  Minäkään en ostanut hulluilta päiviltä mitään itselleni. Kaverilla kävin hakemassa kirjan. Tosin yhden jutun tilasin, mutta saa nähdä tuleeko se perille... oli kaupasta loppu, mutta nettikauppa vielä väitti, että olisi ollut jäljellä. No, kerron sitten, jos saapuu tuo paketti minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ♥ Niinpä, kyllä tämäkin rumba loppuu onneksi aikanaan. Pitäisi vain kaiken touhotuksen ja pakkaamisen ja purkamisen keskellä muistaa elää vähän normaaliakin arkea :)

   Hyvä me vähän shoppailevat! Ei kasva ne oman hyllyn lukemattomat tämän enempää ;) Toivottavasti saat kuitenkin tilauksesi!

   Poista
 2. Paljon tsemppiä muuttopuuhiin! :) Ihanan näköinen kirjapino, katselin kateellisena :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hih, ensimmäiset onnekkaat uudessa kodissa ;)

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin :) Eiköhän kirjoilla ole ihan hyvä olla siellä puhtaalla lattialla, lopullisempaa sijoituspaikkaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on suurin osa kirjoista jo onneksi löytänyt paikkansa, mutta tykästyin tuohon kuvaan sen verran, että jätin pari pientä kirjapinoa lattiallekin lipastoon nojaten ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)