perjantai 3. huhtikuuta 2015

Maaliskuussa luettuaHeippahei! Suoritan tässä parhaillaan vielä viimeisten tavaroiden pakkaamista, joten tulin vain nopeasti viskaamaan tänne kuukauden luetut. Maaliskuussa aloittelimme jo muuttamisen ruljanssia ja koulun kanssa piti tavanomaista kiirettä, joten lukusaldo jäi vähän laihaksi.

Neljä kirjaa sain luettua, joista ehdoton ykkönen oli Andrea Levyn Pitkä laulu. Kirja kertoo Jamaikalla elävästä Julysta eräällä plantaasilla ja orjien taistelusta vapauteen. Ihan mielettömän hieno ja kiinnostava kirja, voin vain suositella :) Kirjailijalla on persoonallinen kirjoitustyyli, josta itse ainakin nautin kovasti.
Kuukauden heikoin lenkki oli lukupiirikirja, eli José Saramagon Oikukas kuolema. Mielenkiintoinen idea kirjalle (kertomus, siitä kun ihmiset lakkaavat kuolemasta), mutta aivan kammottavan tuskattavasti kirjoitettu. Pidän tajunnanvirtaisesta kirjoitustavasta jossain määrin, mutta  en toden totta tällaisesta, missä unohdetaan pisteet ja kappalejaot!
Jennifer E. Smithin Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea oli todella hyväntuulinen ja mukava nuorten romaani rakkaudesta. Pidin tästä, muttei kirja ollut kuitenkaan mikään tajunnan räjäyttävä. Joka tapauksessa ihana ja helppo kirja stressaavaan elämäntilanteeseen.

Huhtikuussa alkaa kauan jännitetty työharjoittelu ja tiedossa myös paljon hyviä kirjoja! Hauskaa pääsiäistä!


3 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)