maanantai 6. huhtikuuta 2015

Mitä lukis?

 Muuttaessa kävin luonnollisesti kaikki kirjani läpi, kun pakkasin ja purin tavaroita. Vaikka tein kuukausi sitten aika paljon karsintaa kirjojen ja muidenkin tavaroideni suhteen, niin kyllä sitä silti hämmästyy siitä kirjojen määrästä, kun kantaa ne itse kolmanteen kerrokseen (ei onneksi ihan kaikkia kirjalaatikoita tarvinnut kantaa yksin ;) ) ja sommittelee niitä takaisin kirjahyllyihin. Koko viikonlopun ajan vain päivittelin miten paljon hyviä kirjoja sitä onkaan hyllyssä lukemattomana ja niitä, jotka haluaisi lukea uudelleen.


Päätin nyt taas vaihteeksi palauttaa kaikki kirjaston lainani kirjastoon ja ottaa projektiksi oman hyllyn lukemattomat. Ehkä parin viikon kuluttua olen taas kirjaston hyllyillä innoissani vetämässä kaikkia kirjoja laukkuuni, mutta kokeillaan nyt taas välillä nauttia näistä omistakin kirjoista ;)

Ongelmana on tällä hetkellä, etten yhtään keksi mitä lukisi! Niin paljon kaikkea kivaa mielessä, että on hankaluuksia päättää edes genreä mistä seuraavan luettavan valitsisi :D Minulla on vielä noin 20 sivua lukematta Härkösen uusimmasta kolumnikokoelmasta, ja tekisi mieli oikeastaan jatkaa jollain Härkösen romaanilla.. Saa nähdä :) Vinkkejä saa heitellä!


Pääsiäinen lopuillaan; suklaarakeet syöty!

12 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä niin paljon kirjoja! Olen vähän kade ja samalla kauhuissani, koska voin kuvitella muuttorupeaman...

  Nappaa luettavakseksi joku sellainen, joka on ollut hyllyssä jo pitkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, muuttopäivänä täällä kyllä hiki virtasi ja olin itsekin kauhuissani oman selkäni puolesta.. Nyt on komiat hyllyt!

   Aluksi ajattelin, että no hyllyssäni on ollut niin moni niin pitkään, mutta tarkemmin ajateltuna ammattikouluaikoina hankituista romaaneja lukemattomia ei ole niin montaa. Täytyy kartoittaa tilannetta!

   Poista
 2. Ihanan näköiset hyllyt! Valtaistuinpeli pomppasi heti hyllystä silmään, jos kaipaa hyvää (ja veristä) eeppistä fantasiaa niin se on oiva vaihtoehto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseasiassa Valtaistuinpeli oli yksi vaihtoehdoistani, joten ehkäpä siksi halusinkin mahduttaa sen mukaan kuvaan ;) Poikaystäväni nimittäin lukee tällä hetkellä omaa kappalettaan Valtaistuinpelistä, ja olisi kerrankin kiva lukea samaa kirjaa. (Tosin hän lukee sitä aika epäintensiivisesti, sillä on jo katsonut sarjan...)

   Poista
 3. Noista hyllyistä voisin lukea vaikka kaiken. Ymmärrän kyllä ongelman, kaikkea ei voi lukea kerralla. Laitoin itsekin viikonloppuna kirjahyllyn uuteen paikkaan ja siivosin pölyt ja kirjat. KAikkea jännää sitä löytyikin hyllyistä - - vein pari kirjaa kirjastoon, kun en muistanut, että omastakin hyllystä löytyy =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, niinpä.. Ja mikä urheilusuoritus tuollaiset kirjojen siirtelyt ja pölyjen putsaukset oikeasti! :D
   Onneksi ne kirjat saa aina myöhemminkin lainata kirjastosta :)

   Poista
 4. Silmäänin osui heti Hylätty puutarha! Luin sen tammikuussa ja vihdyin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, Hylätyssä puutarhassa ainakin on niin ihanat kannet, että odotan lukemista erittäin paljon!

   Poista
 5. Oo mitä ihania kirjoja noista kuvista bongaileekaan. Ymmärrän tuskasi en osaisi itsekkään valita ja sama koskee omaakin kirjahyllyäni, siksi varmaan aina olenkin kirjaston hyllyjen välissä rohmuamassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, totta :D Voi tätä kirjahullujen arkea :)

   Poista
 6. Itselläkin ainainen ongelma, että haalin kirjastosta kirjoja, vaikka omassakin hyllyssä löytyisi vaikka mitä! Voisin ehdottomasti suositella noita Jodi Picoultin kirjoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kirjasielunkumppani! Vuoden alussahan otin tavoitteeksi tutustua Picoultiin, joten eiköhän tule pian luettua ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)