perjantai 1. toukokuuta 2015

Heipat huhtikuulle!


Taas on kokonainen kuukausi vierähtänyt edellisestä kuukausikoosteesta! Huhhuh, miten pian kesä onkaan täällä :) Lukuvauhtini pysyi melko samana kuin maaliskuussa, luin neljä kirjaa eli yhteensä 783 sivua. Ei kovin hääppöistä, mutta olihan tässä huhtikuun aikana nyt sentään muutto ja harjoittelun aloittaminen sairaalassa! Toukokuussa saan aloittaa lukukauden viimeiseen tenttiin valmistautumisen, mutta uskoisin että tässä kuussa jää silti enemmän aikaa kuin parina viime kuukautena.

Tähän pieneen lukujumitukseeni on myös luultavasti syynä, että olen nyt jostain syystä onnistunut valitsemaan vähän heikompia kirjoja. Alkukuusta luetut Härkönen ja Nousiainen olivat ehdottomasti lukukokemuksena ja kirjoina plussan puolella, mutta eivät kivunneet aivan odotusten tasolle. TBR-purkista nostettu Erlend Loen Supernaiivi oli ollut pitkään hyllyssäni, joten ilahduin että sain viimein pienen potkun lukea sen. No... Onpahan ainakin kiva ajatella, että hyllyssä on nyt yksi paska kirja vähemmän. Olisin luultavasti tykännyt kirjasta enemmän ammattikouluaikoina, tai sitten en. Nyt se ei viehättänyt sitten ollenkaan. Rinteen kirja vaikutti kiinnostavalta koulutragediateemallaan, mutta ei sitä ollut kirjoitettu minunlaiselleni lukijalle sitten ollenkaan... :( Pettymys siis sekin. Olisin jättänyt kaksi viimeisintä kesken, jos ne eivät olisi olleet niin ohuita.

Huhtikuun vikavalinnoista viisastuneena aloitan vapaan viikonloppuni neljännen Harry Potterin kanssa. Tässä ei nyt ainakaan voi mennä pieleen! :D Kolmivelhoturnajaisiin valmistautuen toivotan kaikille hauskaa vapun jatkoa ja viikonloppua! ♥

5 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua myös sinne! Potter on aina ihana ♥

  VastaaPoista
 2. Hauskaa vapun jatkoja ja ihania hetkiä Potterin parissa!

  VastaaPoista
 3. Hyvää vappua ja hyviä hetkiä Potterin sekä kolmivelhoturnajaisten parissa! :)

  VastaaPoista
 4. Potterit on aina hyvä valinta! Kivaa vappua sinnekin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille teille ihanille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)