sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Luettavaa työmatkoille


Kesätöiden aloitukseen voi valmistautua ostamalla eväät, pesemällä työkengät ja etsimällä verokortin. Kirjabloggaajalle on luonnollista kerätä edellä mainittujen lisäksi kokoon muutama kirja työmatkoja varten. Suurimmaksi osaksi työmatkat taittuvat bussilla, joten hyvä varautua pienellä kirjakasalla, eikö?

Vähän tylsiä valintoja tällä kertaa, kolme keskeneräistä ja kaksi ikuisuuden kirjahyllyssä odotellutta. Luulen, että viisi on ihan realistinen määrä bussikirjojen osalta tälle kesälle, kun päivittäinen matkani on yhteensä n. 45 minuuttia. Toisaalta joukossa on myös englanninkielinen kirja, jota lukee hitaammin ja viikonloppujen lisäksi myös satunnaisina päivinä pääsen kulkemaan autolla.

Mitäpä sitten aion ennen töitä ja jälkeen lukea? Mies, joka rakasti järjestystä ja Cinder ovat keskeneräisiä tältä keväältä ja ne toivon saavani luettua loppuun ensimmäisinä. Marilyn Monroen monta elämää on vähän erilainen elämäkerta Marilynista, joka minulla on ollut kesken jo neljä vuotta! Tämä olisi siis korkea aika saada luettua loppuun asti, jotta pääsen vielä joskus elämässäni käsiksi Donald Spoton versioon Marilynin elämästä ja ennen kaikkea Oatesin kuuluisaan Blondi -romaaniin. Myös Eva Wahlströmin elämään toivon ehtiväni tutustua.  Pinon alimmaisena on Gaute Heivollin Etten palaisi tuhkaksi, joka oli ilmestyessään tosi hehkutettu romaani. Katsotaan miten käy, toivottavasti saisin ainakin keskeneräiset kirjat pois alta :)

7 kommenttia:

 1. Mukavia lukuhetkiä! Pinostasi olen lukenut vain Cinderin, mutta sepä oli niin mahtava kirja, että ajatuskin sarjasta hymyilyttää. Toivottavasti pidät siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, enpä ole tähän mennessä vielä ehtinyt kuulla Cinderista negatiivista mielipidettä! :) Minä en ole vielä ihan koukkuuntunut, mutta kielimuuri tiedäthän...

   Poista
 2. Mies joka rakasti järjestystä kolahti minuun, pidin siitä kovasti. Cinder kiinnostaa myös paljon, voisin itsekin joskus tarttua siihen. Mielenkiinnolla kuulen mitä pidät niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Backmanin kirja oli sinulle mieluisa! :) Minäkin olisin varmaan lukenut sen viikkoja sitten loppuun, jollei ajanpuute olisi sysännyt sitä jonnekin hyllyn perälle..

   Ja kuten Kirjaneidollekin kirjoitin, Cinderiin voi aika hyvillä mielin tarttua, kaikki kuulemani mielipiteet ovat olleet positiivisia!

   Poista
 3. Mies, joka rakasti järjestystä on lukemattomana omassa hyllyssä. Muistan tuon etten palaisi tuhkaksi hypetyksen. Se oli ihan alkuaikoja, kun olin alkanut seurata kirjablogeja. :) en ole kyllä vieläkään lukenut, pitäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sitä hypetystä tosiaan riitti! Kiva lukea kirja vähän jälkikäteen, kun pöly on laskeutunut ja ei ole "painetta" pitää kirjasta.

   Poista
 4. Hankin keväällä Marilynin kirjoja. Oatesin Blondi oli mahtava lukukokemus. Löysin tämän Gaute Heivollin Etten palaisi tuhkaksi Adlibriksen kesäalesta, joten voin vain toivoa, että se toimisi minullakin yhtä hyvin kuin muilla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)