keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kirjabloggaajat kirjastojen puolesta


Tänään 15.7.2015 kirjabloggaajat tempaisevat kirjastojen puolesta julkaisemalla itsestään kuvan valitsemansa kirjaston edessä. Tempauksella kirjabloggaajat tahtovat osoittaa tukensa kirjastoille, kannattaa kirjastojen ja kirjastolain säilyttämistä sekä tuoda näkyvyyttä kirjastoille. Enemmän aiheesta sekä linkkilista osallistujien blogeihin löytyy La petite lectrice –blogista.

Turun pääkirjasto. Vapaapäivät kuluvat kaunokirjallisuuden osastolla, koulutöitä paiskin luentojen jälkeen lehtien lukusalissa ja toisen kerroksen tietokirjojen joukossa. Upea rakennus, jossa on sekoitus uutta ja vanhaa. Kirjasto, josta löytää lähestulkoon kaiken haluamansa (ei tule mieleen kovin montaa teosta, jota en olisi täältä voinut lainata). Tunnelmallisin lukusalonki, mitä voi etsiä. Kaikenlaisia palveluja tarjolla kopiokoneen käytöstä polkupyörän lainaukseen. Avoinna kaikelle kansalle, niin aamuvirkuille kuin töiden jälkeen kirjoja lukemaan haluaville. Turun pääkirjasto on yksi Turun parhaimpia asioita ja minulle todella rakas paikka ♥

10 kommenttia:

 1. Erittäin kaunis kirjasto syntymäkaupungissani!

  Kiva kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain olekin! Kyllä täällä Turussa kelpaa ;)

   Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Ihana kuva ja teksti. Kiva, että olet mukana! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva ja napakka teksti. Ja tuohon(kin) kirjastoon haluaisin tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen tutustumisretkeä, jos tulet vierailulle Turkuun!

   Poista
 4. Ah, Turun pääkirjasto on oikea kansallisaarre ja nähtävyys! Suosittelen käyntiä kaikille Turun suunnalla piipahtaville. Itse tein aikoinaan postauksenkin, jossa kuolaan avoimesti ja viherrän kateudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsi, samaa mieltä! Itsekin hykertelen aina välillä kirjahyllyjen takana, miten hienoa kirjastoa saan käyttää :p

   Poista
 5. Ihanan Beatles-henkinen kuva! :D Katrin tekstiin jo totesinkin että Turun pääkirjastoon pitäisi käydä tutustumassa, tekstisi vahvistaa tätä mielipidettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! :) Ihanaa, kaikki Turun pääkirjastoon tutustumaan!!

   Poista

Kiitos kommentista! :)