perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pääsiäisloma!


Moi kaikki! Aloitin tällä viikolla työharjoittelun ja kylläpä tuntuu hyvältä aloittaa pääsiäisloma ekan ja jännän viikon jälkeen. Neljän päivän ajan saan nukkua pitkään, herkutella, lukea, katsoa sarjoja ja muutenkin rentoutua, jotta ensi viikolla jaksaa taas toimia ja oppia uutta! Nyt nautiskelen aamuteestäni, mutta jääkaapissa odottelee iltaa varten varattu viinipullo :)
Mahtavinta tämän työharjoittelun (Tai siis näiden työharjoitteluiden. Tämän jälkeen tulee toinen heti perään..) kannalta on, että koulu on ohi tältä kevätlukukaudelta! Enemmän aikaa siis kirjoille, kun illat ja viikonloput ei ole kyllästetty koulutehtävillä.

Nyt pääsiäisloman aikana haluan lukea loppuun Kiera Cassin Valinnan (olen lukenut n. 80 sivua, ihan mahtava!) ja Jonas Gardellin Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin ensimmäisen osan (tässä olen melkein puolessa välissä, olen kieltämättä vähän pettynyt tähän mennessä). Lisäksi lainasin kirjastosta pitkästä aikaa kaikkea kivaa, kuten kuvassa vilahtavat Taina Latvalan novellikokoelma Ennen kuin kaikki muuttuu ja Laura Lehtolan Pelkääjän paikalla. Postissa saapui SSKK:n kuukauden kirja eli Kinnusen Lopotti, superjännää :) Viime aikoina lukuhermojani on kutkuttanut kovasti lukea jotain Afrikkaan sijoittuvaa.. Suosituksia??
Minulla on muuten vielä Suomalaisen kirjakaupan viime vuoden bonussetelini käyttämättä, sen aion huomenna törsätä luultavasti kauan odottamaani Elif Shafakin Valkoiseen elefanttiin. (Kovakantiset kaunokirjat ovat tämän viikonlopun -15% ;) ) Eipä siis lopu lukeminen kesken :D

Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Iloista pääsiäistä! <3 Suunnitelmasi vaikuttavat loistavilta ;)

  Afrikkalaisesta kirjallisuudesta en voi kuin suositella Chimamanda Ngozi Adichieta, rakastan kaikkia hänen kirjojaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinulle Jenni ♥

   Adichie onkin ihana! Minulla on häneltä kaksi lukematta, Purppuranpunainen hibiskus ja Puolikas keltaista aurinkoa. Todella laadukkaita kirjoja!

   Poista
 2. Ihanan lukuisaa pääsiäistä sinulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)