tiistai 4. joulukuuta 2012

Luukku 4

Joulukuun 4. päivänä haluan muistuttaa teitä joulun ihanista ohjelmista! Tässä muutamia suosikkejani:
 1. Tonttu Toljanteri. Aina ja ikuisesti. Ihanan hömelö ja lystikäs tonttu. Jaksoissa on ihanan aitoa tonttulan tunnelmaa.
 2. Muumien joulujaksot. Kun muumit heräävät muiden joulukiireiden alla, syntyy pari sekaannusta ja hämmennystä muumien tietämättömyydestä vuoden suurinta juhlaa koskien. Rakastan muumeja, joten tämä oli ehdottomasti listalla.
 3. Joulupukki ja noitarumpu. Muistan katsoneeni tätä joka vuosi niin kauan kuin muistan. Pidän Mauri Kunnaksen käsialasta ja filmi on sympaattinen loppu-hyvin-kaikki-hyvin -lopullaan.
 4. Kaunotar ja Hirviö on yksi lempielokuvistani, ja tämä lisäelokuva parin lumotusta joulusta on ihastuttava. Miten elää ihmisen kanssa, joka vihaa sydämestään joulua? Miinusta kyllä pitää antaa, koska tässä leffassa on se yltiöpelottava pahisurku. Kyllä, soitin on pahis.
5. Pidän erityisesti kotimaisista elokuvista, joten Rare exports pääsi myös listalle. Hulvattoman hauska, erilainen ja hippasen liian jännittävä :)

P.S. Sisäinen mielensäpahoittaja käski sanoa, että vihaan yli kaiken The Grinch -elokuvaa.

Kertokaas omat joulun lempparileffanne ja -ohjelmanne?

Kuvat täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

10 kommenttia:

 1. Kiitos hyvistä vinkeistä! Ja Tonttu Toljanterista tykätään täälläkin. :)

  VastaaPoista
 2. Vaikka Disneyn animaatioita fanitankin niin yleensä olen vältellyt noita suoraan-videolle-jatko-osia. Mutta ajatus pahisurusta kuulostaa kyllä kiinnostavalta :)

  VastaaPoista
 3. Oi, tulipas heti nostalginen olo! Muumijaksot ja Tonttu Toljanteri. Muistan myös pienenä katsoneeni The Joulukalenteria, joka kyllä oli aika ...mielenkiintoien, kun katsoin sen yläasteella uusintoina uudestaan.

  VastaaPoista
 4. Pihi nainen, Eihän Toljanterista voi olla tykkäämättä! :)

  hdcanis, Ymmärrän kyllä! Aika usein ne jatko-osat ovatkin aika heppoisia..

  Annika K, Niinpä! Osaa ne tontut kyllä olla pelottavia..

  Reta, The Joulukalenterille en ole itse koskaan lämmennyt, outoa, koska mulla on aika helppo huumorintaju :D

  VastaaPoista
 5. Tonttu Toljanteri oi ihanuus! Muistan kun joku vuosi ohjelmaa ei näytetty ollenkaan ja joulu oli about pilalla sen takia :D

  Joulupukki ja noitarumpu on myös must, vaikka osaan sen suurinpiirtein sanasta sanaan ulkoa. Yksinkertaisesti pakko katsoa joka vuosi. Rare Export on ainoa listalla johon en ole perehtynyt. En ole edelleenkään varma onko kannattavampaa katsoa se vai olla katsomatta, jännitys ei nimittin houkuttele millään muotoa :D

  VastaaPoista
 6. Joulupukki ja noitarumpu♥ Ehdottomasti parhautta. Jos siitä ei tule joulufiilis niin ei mistään.

  VastaaPoista
 7. Jami, Minäkin muistan sen vuoden!! Järkyttäviä aikoja...
  Rare exports on aivan loistava oikeasti! Katso se :)

  peikkoneito, Äläpä muuta sano :)

  VastaaPoista
 8. Joulupukki ja noitarumpu + Toljanteri kuuluvat minunkin mielestä ehdottomasti jouluun! Ihanaa kun tänä vuonna näytetään se ihan ensimmäinen Toljanteri uudelleen :) Tulee ihan lapsuus mieleen.. Niin ja tietenkin Lumiukko on katsottava joka joulu :)

  Rare Exportsia en ole saanut vielä katsottua, vaikka haluaisinkin!

  VastaaPoista
 9. tohveli, Itse en ole Lumiukon suuri fani, mutta ymmärrän kyllä kannatuksesi :) Toljanteri-jaksot ovat tässä ensimmäisessä Toljanterissa liian lyhyitä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)