perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kirppulöydöt!


Kävin pitkästä aikaa SPR:n Kontissa. Kontti oli saanut pienen laajennuksen ja näin ollen kirjoillekin oli enemmän tilaa, jihuu! Heti sieppasin käsieni väliin Jari Tervon Esikoisen, koska olen sen jo jonkin aikaa halunnut lukea. Kymmenen euroa siitä piti pulittaa, mutta kirja on kuitenkin sen verran tuore, etten nähnyt sille estettä. Sinänsä ärsyttävää, koska vielä pari vuotta sitten Kontista löysi uutuuskirjoja parilla kolmella eurolla.... Mutta rahat menevät hyvään tarkoitukseen onneksi! 
Ron McLartyn Polkupyörällä ajamisen taitoa tutkin seuraavaksi. En päässyt takakannen kautta selville, kertooko kirja miehen lihavuudesta vai hänen elämää mullistavasta polkupyörämatkastaan. 3,5 euroa pulitin. 
Minulla on ollut jo muutaman vuoden ajan hyllyssä Toni Morrisonin Minun kansani, minun rakkaani ja joulun alennuksista löysin Morrisonin Paratiisin. Goodreadsiin kirjaa lisätessäni, huomasin näiden kahden olevan jonkinlaisen trilogian ensimmäinen ja viimeinen osa. Keskeltä minulta puuttui Jazz ja sen löysin nyt kahdella eurolla. Mietin, että mahtaako trilogia olla kuitenkaan perinteinen trilogia vai toimivatko osat myös yksinään.. No, nyt on kaikki hyllyssä odottamassa lukemistaan ;)
Sellaisia. Ihana perjantai taas edessä, aurinkokin näyttää paistavan niin lämmittävästi :) Tein tämän päivän koulutehtäväni jo eilen, joten nyt aion pakata kimpsut ja kampsut ja suunnata kirjastoon lueskelemaan! (Illalla voi sitten siivota ja muuta mälsää) Heipsun!

6 kommenttia:

 1. Kivoja löytyjä - vaikka yhtäkään en ole lukenut, mutta kiinnostaisi itseäkin. Minä en ole aikoihin käynyt Kontissa! Ehkä pitäisi pian, vaikka kirjojen hinnat ovatkin harmillisesti nousseet :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin käyntini ovat harventuneet, kun muutettiin kauemmaksi Kontista.. Kontissa on kuitenkin kivoin käydä, kun kaikki kirjat on samassa paikassa, eikä tarvitse kuikuilla jokaista loosia kirjojen toivossa :D

   Poista
 2. Hyvät löydöt kirpparilta. Kontin tuotto menee hyvään tarkoitukseen ja olen itsekin lahjoittanut sinne tavaroita. Harmi, että iso osa tuotosta menee siihen, että Kontti joutuu maksamaan lumppumaksua, koska ihmiset laittavat sinne vaatteita, joita ei voi myydä.
  Olen lukenut Esikoisen ja tykkään Tervon huumorista, ja tämä kirja oli lukemistani toiseksi paras, Layla on paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin, että Kontissa oli ohjeet tavaroiden jättämiseen (ei esimerkiksi likaisia tai rikkinäisiä vaatteita), kurjaa jos ihmiset eivät kuitenkaan noudata pyyntöä..
   Kiva, että tykkäsit Esikoisesta! Näin syksyllä Tervon haastattelun tästä, vaikutti todella mielenkiintoiselta. Laylakin odottaa hyllyssä ;)

   Poista
 3. Minäkään en ole aikoihin käynyt Kontissa tai muillakaan kirppareilla metsästämässä kirjoja. Kivoja löytöjä teit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Voitaisiin tehdä taas joku kerta pieni antikvariaattikierros esimerkiksi?? :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)