sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Lomaillen & lukien

Heipparallaa taas! Koska huomenna alkaa viimeinen lomaviikkoni ja tottakai haluan viettää viimeiset lekottelupäiväni kirja kädessä, ajattelin tehdä pientä lukusuunnitelmapäivitystä tänne blogiin :) Sää nyt on ollut mikä on, mutta kyllä se tästä ehtii vielä lämmetäkin! Ja onhan minulla kesätöiden alettua vapaapäivät, joina nauttia auringosta ;)

Luulen, että töihin mentyäni on tiedossa pieni lukupaussi, koska uusi ympäristö ja uusien tapojen oppiminen vie aina sen verran mehuja. Joten ajattelin käyttää kaiken lukuintoni ensi viikolla ja syventyä tarinoihin aina, kun mahdollista! Tietenkään kaikkia kirjan pinoja en tule lukemaan, mutta kokosin vaihtoehtoja niistä jotka ovat jo yöpöydällä hetken odottaneet vuoroaan ja niistä joiden eräpäivä lähestyy uhkaavaa vauhtia... Kesän varalle en ole sen enempää miettinyt lukemisiani, koska kuten sanottu en tiedä vielä yhtään omista energiavaroistani. Toivon vain, että antaisin itseni mennä mahdollisimman paljon fiiliksen mukaan, enkä aina pyrkisi noudattamaan orjallisesti suunnitelmiani (vaikka listojen teko onkin huisin hauskaa!).

Meresmaan Mifongin perintö on aloitettu jo, ja alku on ollut todella mukaansatempaava! Odotan innolla miten tarina etenee.

Onko pinossani jotain mihin suosittelette tarttumaan heti Meresmaan jälkeen? Mitä lukusuunnitelmia teillä on kesän varalle?

12 kommenttia:

 1. Mifongin perintö ja Huomenkellotyttö olivat molemmat minusta loistavia. Omista lukusuunnitelmistani olenkin jo blogannut. Tällä hetkellä on kesken Anna Godbersenin Splendor ja seuraavaksi aion lukea varmaankin Susanna Kaysenin Girl, Interrupted -kirjan, johon perustuvan elokuvan olen nähnyt monesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Minulla onkin Huomenkellotyttöön isot odotukset :)
   Pitäisi itsekin lukea muutama kirja englanniksi ja treenata vähän tuota sanavarastoa. Ainakin sillä Cuckoos callingilla, josta blogiisi kommentoinkin :)

   Poista
 2. Poika joka pelastui oli huikea, nopealukuinen mutta kuitenkin jätti jälkensä. Tuosta pinnosta siis se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leysonin lukemista olen odottanut koko kevään, sen lukee varmasti nopeasti!

   Poista
 3. En ole lukenut yhtäkään pinossasi olevista kirjoista, mutta olen kuullut Huomenkellotytöstä ihan positiivista palautetta, joten uskallan sitä ehdottaa. :D Omia suunnitelmia en ole juurikaan tehnyt: TBR100-listaltani poimin paperille muutaman teoksen, jotka voisin lukea. Häräntappoaseen haluaisin myös taas lukea, samoin kaventaa oman hyllyn lukemattomien kirjojen riviä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman hyllyn lukemattomat on täälläkin ikuisuustavoitteena :D En ole uskaltanut laskea montako niitä on!

   Poista
 4. Mielenkiintoinen pino! Minua ainakin kiinnostaisi tietää, mitä pidät tuosta Yann Martelin kirjasta, jos päädyt lukemaan sen. Se on minullakin lukulistalla enkä ole löytänyt siitä vielä kovin montaa arviota kirjablogeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa, muistaakseni näin viime viikolla ensimmäisen postauksen Martelin kirjasta (ei muistaakseni ollut mitenkään ylistävä...), mutta kokeillaan!

   Poista
 5. Ainoa, jonka noista olen lukenut on Kadotetun lumo ja hyvistä aineksista huolimatta, lopputulos jäi vajaaksi. Suorastaan harmitti, kun eväitä niin paljon parempaan olisi ollut, mutta tämä nyt tietysti on vaan oma mielipiteeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :/ No, katsotaan miten meitin käy! Voidaan sitten harmitella yhdessä, jos ei nappaa :D

   Poista
 6. Itsellä osui ensimmäisenä silmään tuo Ehtoolehdon pakolaiset. Ensimmäinen osa oli ihan suosikkejani, joten tuon toisen osan aion lukea heti, kun kotiudun takaisin Suomeen ja saan kirjan käsiini.. Nauti lomaviikosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuolema Ehtoolehdossa oli raikas ja hauska! Odotan kovasti tämän lukemista! :) Toivottavasti on yhtä hyvä kuin eka.

   Poista

Kiitos kommentista! :)