lauantai 19. joulukuuta 2015

Joululoma!

 Uskomatonta, mutta totta; niin se harjoittelukin vain yhtäkkiä päättyi ja joululoma alkoi.  Maanantaina kävin vielä pikaisesti koulussa, mutta tiistaina sainkin jo nukkua pitkään ja katsella monta tuntia sängyssä Netflixiä ja syödä karkkeja.
Ajatus pienestä tbr-pinon postaamisesta blogiin muhi päässäni jo maanantai-illasta lähtien, mutta nyt vasta saan aikaiseksi toteuttaa sen. Tuntuu, että aiemmin olin todella järjestelmällinen ja pikkutarkka tällaisten listojen kanssa, mutta en enää. Tuntuu oikeastaan hirveältä, että pitäisi tietää valmiiksi mitä seuraavaksi tahtoo lukea. Mistäs sen voi tietää mikä fiilis sitä on parin päivän tai viikon kuluttua?

Saati sitten koko seuraavana vuotena. Muistan nimittäin alkuvuodesta postanneeni muutaman kirjailijan, kirjan ja kirjasarjan joihin haluan tutustua vuoden 2015 aikana. No, arvatkaas kuinka monta olen listalta lukenut viikolla 51? Jep, en ainuttakaan :D Muutenkin koko kirjavuosi 2015 tuntuu olleen minulle melko vaisu ja mitäänsanomaton. Todellisia helmiäkin on joukossa, mutta yleiskatsaus vaikuttaa aika olemattomalta. Mutta palataan vuoden yhteenvetoon vielä joulun jälkeen tarkemmin. Nyt niihin muutamaan kirjaan, jotka haluaisin lukea vielä tämän vuoden aikana.


♥ Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-sarjan kolmannesta osasta juttelinkin viime postauksessa ja edelleen se on vain aloittamatta. Pakko kyllä sanoa puolustuksekseni, että tuo kansi on vain niin hemmetin luotaantyöntävä.

♥ Agatha Christien ensimmäinen neiti Marple-dekkari Murha maalaiskylässä on ollut minulla kesken jo monta viikkoa. Luin tätä silloin tällöin työmatkoillakin, mutta en ole vielä edes puoleen väliin saanut tätä kahlattua.Harkitsin jo tämän kesken jättämistäkin, mutta goodreadsin käyttäjien antama 4,0 keskiarvo vaatii minua vielä jatkamaan. Christie siis mukaan osaksi joululomalukemistoa. 

♥ Harry Potter ja kuoleman varjelukset. Olen koko syksyn  vaivihkaa lykännyt tämän lukemista, sillä en vain tahdo tämän sarjan vielä loppuvan. Nyt on kuitenkin loistava tilaisuus lukea tätä mihin vuorokauden aikaan tahansa, joten eiköhän minun ole vain rohkeasti kohdattava Potterin ja kumppanien hyvästely. Itkettää silti. 

Mitä kirjoja sinä aiot lukea näinä joulunaluspäivinä? 

Partiolaisten joulukalenteri, takuuhyvä kalenteri joka vuosi!13 kommenttia:

 1. Minä yritän luke - ennen varsinaista "lomaani" - alta pois kaikki kesken olevat. Kaksi on jo luettu, kaksi vielä kesken. Mutta yrittänyttä ei laiteta! Toivon paketeista löytyvän pari lahjakirjaa, joita haluaisin aloitella heti jouluna. Mutta varoiksi taidan ottaa mukaan yhden kissakirjan, erään englanninkielisen nuortenkirjan ja ehkä Leena Krohnin teoksen. En tiedä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on sama tilanne Katri... Yhtä kirjaa äidiltä toivoin ja oikein odotan minkä hän on vaihtoehdoistani valinnut. Olisipa kiva siis ainakin saada juuri tuo yksi keskeneräinen luettua vielä ennen joulua!

   Varakirjat eivät kuitenkaan ole pahasta :)

   Poista
 2. Ihanaa joululomaa! Lukusuunnitelmasi näyttävät kivoilta, on ainakin niin erityyppisiä kirjoja, että eiköhän noista löydy vähän jokaiseen fiilikseen jotain :) Harry Potterit ovat ainakin täydellisiä joulukirjoja!

  Minä en ole vielä sataprosenttisen varma, mitä kirjoja otan mukaani joulunviettoon kotiseuduille. No ainakin jonkun graduuni liittyvän kirjan, huoh. Mutta romaaneista valitsen mukaani ainakin Margaret Atwoodin The Year of the Floodin, koska olen himoinnut sitä jo kauan. Jessie Burtonin The Miniaturist voisi olla myös aika kiva joulukirja. No, vielä pari päivää aikaa miettiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ja ihanaa joulun aikaa myös sinulle!
   Hyviltä kuulostavat sinunkin lomalukemisesi, minun on pitänyt tutustua kehuttuun Atwoodiin jo pitkääään.

   Poista
 3. Ihanat jouluvalot hyllyssäsi! Heti katse tietysti osuu Murakamin kirjapinoon ;)

  En ole tehnyt suuria lukusuunnitelmia joululle, ylipäänsä toivon että saisin aikaa lukea. Jos joulupukki on kuullut kirjatoiveeni, aion niihin paneutua välipäivinä.

  Ihanaa lomaa ja ihanaa joulua, Anni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :)

   Toivottavasti ehdit joulun touhuissa myös rentoutua ja avata lahjakirjasi :)

   Ihanaa joulua myös sinulle!!

   Poista
 4. Sain lauantaina luettua sen Laurenin kirjasarjan ykkösosan (alle 2 viikossa!!) ja aattelin lukea tässä lomalla kaksi seuraavaakin kirjaa! ;) heisulivei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, vautsi! Kiva, jos löytyi sarja mitä jaksaa lukea koulujuttujen rinnalla :)

   Poista
 5. mikset vastannu mun jeejee-kommenttiiin :---D oon ihan jeejee koska loma! ehkä me ehdittäis näkee uudestaan???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no jeejeee vaan sinne :D Niin ehkäpä ehdittäisiinkin! :) Ois jees!

   Poista
 6. Hyvää joulua Anni! :) Minä en varmaan saa tänä jouluna yhtään kirjalahjaa, mutta toivon, että tässä muutamassa päivässä ehtii lukea ja pian taas kirjastoon. Ja joskus niiden omien kirjojen pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua Mari :) Toivottavasti kuitenkin joulukirjojen pino on mieluinen, vaikkei uusia kirjoja pukilta tulisikaan. Omat kirjat... Niissä sitä vain aina riittää työnsarkaa täälläkin :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)